Katja otti kehän jälkeen tosi hyviä kuvia, jälleen. Kiitos rakas tyttäreni :)

Wian arvostelu:
Erittäin kaunis yleisvaikutelma. Kaunis, narttumainen, valpas pää ja ilme. Voisi olla aavistuksen korkeampi raajoistaan. Kaunis ylälinja. Erinomaiset kulmaukset. Sopiva luusto. Liikkuu matalalla pitkällä askeleella, mutta vähän ahtaasti takaa. Erinomainen luonne. VAL ERI  VAK1 SA PN3 CACIB :)

Wia%2022.5.2016%20CACIB.jpg

Tiitun arvostelu:
Kaunis yleisvaikutelma. Hyvä tasapaino. Kaunis pää ja ilme. Erinomaiset kulmaukset. Pitkä lantio. Oikeanlainen hännän kiinnitys ja -kanto. Sopiva luusto työkoiralle. Liikkuu rodunomaisesti, matalalla, pitkällä askeleella.
AVO ERI AVK1 SA PN4 VARA-CACIB VARA-SERT

Tiitu%2022.5.16%20vaca%20varasert.jpg

Tiitu%20istuu%2022.5.2016.jpg

Aidan arvostelu:

Vähän kevyen tuntuinen, mutta narttumainen. Aika vahva otsapenger. Kuono-osa voisi olla täyteläisempi. Hyvät kulmaukset. Rintakehä voisi olla vahvempi ja tilavampi. Hyvä hännänkiinnitys ja -kanto. Liikkuu maatavoittavasti pitkällä ja matalalla askeleella. Palkintosija yleisvaikutelman takia. AVO EH.

Arvostelu on ihan Aidan näköinen. Minun mielestäni Aida on rakenteeltaan hyvinkin tasapainossa itsensä kanssa. Kapoinen kauttaaltaan. Liike sillä on äärimmäisen kevyttä ja kaunista katseltavaa. Se voisi varmaan jatkaa raviaan loputtomiin väsymättä. Voi myös olla että täydessä turkissa olisi voinut tulla ERI. Nyt Aiduli on melkoisen totaalisesti karvaton :)

Aida%2022.5.2016%20EH.jpg