Robin starttasi eilen 11.6.2013 PK-puolen jälkikisoissa ensimmäistä kertaa. Eikä turhaan! Robinille JK1 koulutustunnus ykköstuloksella ja luokkavoitolla. Ihan tajuttoman onnellinen olen Sannan ja Robinin puolesta. Oli mahtavaa kuunnella sitä iloista ääntä puhelimesta, kun onnittelusoiton soitin. Sannan mukaan Robin ei ole ikinä jäljestänyt niin hyvin kuin eilen. Maastosta taisi tulla lähes maksimipisteet. Lämpimät Onnittelut Sanna ja Robin!!!!

Ja tämähän tietää sitä, että Robinista leivottiin tuloksen myötä C.I.B* ja FI MVA

JA tämä tarkoittaa sitä myös, että Robinin laukausvarmuus on nyt virallisesti todettu ja Wian ja Robinin suunniteltu pentue pääsisi SBCAK Ry:n pentulistalla A-luokitukseen. Siis mikäli sen sinne ylipäätään ilmoitan :) Täyttää siis kirkkaasti tiukemmatkin kriteerit, joita rotuyhdistys on asettanut.

Wia lopettelee tällä hetkellä toukokuun lopulla alkaneita juoksujaan. Hyvä ajoitus muuten tokon SM-kisoja ajatellen :) Seuraavat juoksut tulevat sitten lokakuun lopulla ja marraskuun 2013 alkupäivinä koittaa H-hetki pentuprojektin osalta.

Treenit Wian kanssa sujuvat nyt erinomaisesti. Ollaan hinkattu seuraamista urakalla Riitta Korrin ohjeiden mukaan ja nyt tuntuu paljon paremmalta. Kontakti on olennaisesti parantunut ja paikkaakin olen saanut hilattua hieman taaksepäin. Lisäksi on tehty kuunteluharjoituksia paljon. Parin seuraavan viikon aikana yritän saada muutaman kisamaisen treenin tehtyä ennen kisoja. Wia tuntuu käteen hyvältä :) Olen siis kisoihin ilmoittautunut, mutta päätän vasta viime tingassa lähdenkö. Toisaalta tuntuisi hölmöltä jättää väliin, olenhan NIIN paljon panostanut nyt näihin karkeloihin. Pian sain onneksi houkuteltua mukaan henkiseksi tueksi ja perseelle potkijaksi!

Niin ja Katja treenaa agilityä Wian kanssa uudessa seurassaan kisamielessä. Ehkä (!) syksyllä pari starttaa kisoissakin, ehkä...

Sitä ennen jännitetään kuitenkin mamma-Surin ja Niemen Anun menestystä agilityn SM-kisoissa ensi viikonloppuna Kirkkonummella! Onnenpotkuja sinne! Itse olen kisoissa talkootöissä päästyäni KKK:n jäseneksi.