Eilen oli kasvattitapaaminen Salossa, lisättynä tottakai Aidalla. Olimme saaneet meille kouluttajaksi kaksinkertaisen joukkuemaailmanmestarin Nina Pullin kertomaan meille rauniokoiratoiminnasta kansallisella ja myös kansainvälisellä tasolla. Ninalla on selkeä tapa kertoa asioista, joten saimme paljon irti myös teoriasta. Valitettavasti kaikki kasvatit eivät päässeet paikalle päällekkäisten tapahtumien takia, mutta kaikilla, jotka paikalla olivat, oli hauskaa :) Ja koska kaikille koirille tämä oli ihan ensimmäinen kerta, kun raunioradalla olivat, oli se myös näin kasvattajan näkökulmasta katsoen mielenkiintoista seurata, miten koirat reagoivat erilaisiin, enemmän tai vähemmän kiikkeriin alustoihin.

KAIKKI yllättivät positiivisesti. Kukaan ei aristanut mitään, vaan jokainen liikkui varsin ketterästi ja rohkeasti tiilikasojen, metalliputkien kuormalavojen välissä ja päällä. Eikä kukaan menettänyt toimintakykyään (minä ehkä hieman yhdessä vaiheessa, kun saimme seuraksi herra kyyn!!) Ensimmäinen kierros mentiin ihan kävelemällä ympäriinsä sitä aluetta. Toisella kerralla laitettiin piiloon niitä "ukkoja". Tuntui, että kaikilla syttyi lamppu hieman "hei täällähän on kivoja ihmisiä, joilta saa palkkaa"

Aida se pääsee aina yllättämään silloin, kun sitä ei odottaisi. Sekä minä että Katja oletimme etukäteen, että Aida ei pystyisi liikkumaan tuolla, mutta mitä vielä! Siellä se paineli menemään itsevarmana. Hienoa Aida!!!

Nina myös demonstroi omilla kokeneilla koirillaan homman ideaa.

Välillä pidettiin taukoa ja naposteltiin Katjan leipomia herkkuja. Kiitos Katja leipomisesta!

Yritämme päästä uudelleenkin vielä tänä kesänä. Sen verran mielenkiintoista tämä oli. Kiitos Nina!!

Sillä välin kun me kiipeilimme tiilikasoilla, oli Marwin jälleen toko-kisoissa. Ja jälleenhän sieltä napsahti EVL1-tulos pisteillä 286. Tällä parivaljakolla on huima putki päällä :) ONNEA MAARIT ja MARWIN!! Parin viikon päästä pääsen itse katsomaan, kun Marwin kilpailee piirinmestaruuksista. Odotan innolla näkeväni livenä tämän kaksikon työskentelyä!

Kuvia laitan illalla.