Taas niitä niin kutsutusti UPEITA päiviä!!!

Ensin tieto Laran (Tiwian's RW Lady Isabella) rally-tokon avauksesta ALO1 97/100. ONNEA Minna ja Lara! Ihminen joka ei aiemmin ole tokoa tai rallya harrastanut :) Hienoa että olette innostuneet!

Sitten Maaritin viesti... Marwinille (Tiwian's RW Friar Tuck) KOLMAS VOI1-tulos ja sitä myöten TK3 -koulari. Aika hyvin alle kaksi vuotiaalta koiralta ja ihmiseltä, joka ei IKINÄ ennen tätä koiraa ollut tokoa harrastanut.

Olen NIIN ylpeä ja liikuttunutkin. Hienoja päiviä kasvattajalle! Voi kun saisin kuvan myös Larasta omasta kisoistaan.

Marwin%20TK3%2013.12.2015.jpg

Minä ja Katja otimme lauman ja suuntasimme Sorlammelle Espooseen. Tosi kiva lenkki, kiva ilma, ei yhtään muuta ihmistä, linnun laulua ja rauhaa.

sorlammella%2013.12.2015.jpg

Perjantaina oltiin Eevan kanssa Rajamäellä lenkillä. Lenkin päätteeksi otin esineruutua sekä Wialle että Tiitulle (HUOM! Tiitu ei ole KOSKAAN tehnyt esineruutua). On ne kuin yö ja päivä... Wia: Mitä-mitä-kerro-kerro-missä-missä-aitonne-eikuntonne-huhhuh-enlöydä-ainenämaahan-JEE! Tiitu: ooookei....mä katson mitä sä teet...ai etsimään...jooo, nenä maahan mä tiedän...hmmm...jossain tuoksuu....hmmm, se tulee lähemmäs....haa tässähän se on :) Tiitu oli HYVÄ! No kyllä se Wiakin toisella kertaa etsi ihan hyvin :) Hiki tuli pelkästä katsomisesta! Mitenkäs sais nuo kaksi ujutettua yhtenä koirana samaan kokeeseen? Tiitu jäljelle ja esineisiin, Wia tottikseen... Kiitos Eeva hyvistä neuvoista :)

Sitten ajelin Mäntsälään Kestien luo vieraisille. Kummallinen koti, kun kaikki koirat sai tulla sisälle :) Olihan niitä peräti kahdeksan, koska Aidakin oli mukana.... Mortti oli sama pusukone kuin kotoa lähtiessään (ja myös isompi kuin Runo). Viksu tuli taas halaamaan ja pussaamaan. Noh kävi se Redikin moikkaamassa, mutta katsoi parhaaksi vetäytyä omaan koppiinsa lopuksi aikaa :) Terhin äiti oli paikalla, eikä millään meinannut pysyä mukana koirien sukulaisuussuhteissa :) Kiitos Terhi!