Pitkästä pitkästä aikaa päivitystä blogiin.

Vanillasta tuli tänään SUOMEN MUOTOVALIO!! Vanilla läpäisi luonnetestin kirkkaasti ja todella kivoilla arvosteluilla, 189 pistettä, laukauskokematon. Laukauksissa oli ottanut pari askelta sivulle, mutta sitten ok. Tuomareina Tarja Matsuoi ja Leena Turunen. Matsuoi etenkin tuntee bordercolliet. 

Tämän lisäksi Elena ja Vanilla ovat kisanneet rallytokossa RTK3-tittelin verran ja jatkossa siis korkeimmassa luokassa siinä lajissa.

ONNEA Elena ja valtavat kiitokset <3

FI MVA* RTK3 TIWIAN'S WINNER TAKES IT ALL

Vanilla%20m%C3%A4ts%C3%A4riss%C3%A4.jpg

Luonnetestin pöytäkirja

Vanillan%20luonnetestitulos.jpg

Tämän ilon keskellä päivitän vähän muutakin iloista asiaa....

Mortti, TIWIANS TAKE A CHANCE ON ME, on Terhin kanssa aloittanut agilityn kilpauransa. Vielä ei tuloksilla juhlita, mutta onhan hienoa menoa tällä kaksikolla. 

Ässä, TIWIAN'S RW ROBIN HOOD ja omistajansa Sini tekaisivat taannoin suoraan kolmella kokeella TK3-tuloksen tokossa. Tämä on minulle ja etenkin Sinille todella iso juttu. Parivaljakolla oli todella raskas vuosi 2017 Ässän sairastellessa ja sen päälle vielä kärsiessään hoitovirheen seurauksena pahasta palovammasta.Mahtavaa että Ässä on nyt kunnossa ja voi hyvin. Olipa poika minulla hoidossakin viikon Sinin lomaillessa perheineen ja muistuihan mieleen se "paksu poika" (Ässän lempinimi pentulaatikossa). Ihana poika <3 

Ässän sairasteluita seurattuani olen entistä tyytyväisempi päätökseeni siitä, etten Tiitua ja Laraa jalostukseen käyttänyt. Voi kun ihmiset ymmärtäisivät autoimmuunisairauksien vakavuuden!!

Ässän veli Marwin, TIWIAN'S RW FRIAR TUCK, takoo Maaritin kanssa tokossa todella kovia tuloksia. Useita kokeita on mennyt yli 300 pisteen ja se on kova saavutus se. Mielenkiinnolla odotan tämän kesän SM-kisoja. Harmi kun ne ovat Limingassa, matka sinne on ihan liian pitkä lähteä katsomaan.

Minä treenailen ahkerasti Judinin Jonnan kanssa tokoa sekä Tiitulla että Runolla. Molemmilla kivaa edistymistä. Saa nähdä milloin uskallan kokeisiin, en ainakaan tänä vuonna, koska protestoin tokoon tullutta lisenssiä. Mutta pääasia että treeni-ilo on tullut takaisin. Agilityä ei tänä vuonna ole ohjelmassa, omaa laiskuutta. 

Kiva, että kasvatit tekevät tulosta kun kasvattaja ei sitä tee :)