Ja kaikki pentulassa hyvin :) Kaikki tytöt ovat jo yli 500 g, poika ei vielä. Pojan paino lähti hitaammin nousuun, mutta eilen illalla jo selvä hyppäys ylöspäin. Kukaan ei ole mennyt miinukselle tälläkään kertaa. Wia on todella huolehtivainen emo ja kakatuksiakaan en ole joutunut tekemään. Se sitten on haistettavissa mamman hengityksestä... Hyvin hiljaista sakkia tuntuvat olevan, vaikka protestoivat kyllä punnituksissa tosi kovaa.

Kummitäti Anne kävi tsekkaamassa pennut eilen illalla ja mamman myös. Samalla palautti maanpinnalle ylihuolehtivaa ihmisemoa :)

Päätin tällä kertaa antaa pennuille työnimet ihan itse. Tytöt ovat syntymäjärjestyksessä Leenu, Liinu ja Tiinu, jotka ovat Iines Ankan sisarentyttäriä. Poika on Mortti, joka taas on toinen Mikki Hiiren veljenpojista.

Viime yönä Wian maha meni sekaisin hetkeksi. Se oli hypännyt pentulan 70 cm korkean aidan yli ja heräsin siihen kun rouva tyhjensi suolensa eteisen lattialle. No onneksi siinä ei ole mattoja. Oli helppo puhdistaa. Täytyy ostaa kaupasta lisää Molkosania, sitä lisään nyt 1 - 2 kertaa päivässä ruokaan.

Tässä kuva pennuista eiliseltä, eli 1 vrk vanhana. Vasemmalta oikealle Tiinu, Leenu, Liinu ja Mortti.

20150926_120812.jpg