Eilen sain seurakseni Pian ja Surin. Ideana oli käydä Wian kanssa kokeenomainen suoritus EVL-tasolla.

En tiedä mikä koiraa vaivasi, mutta se normaali puhti oli kadoksissa. Sen verran huolestuin, että mittasin kuumeen siltä kotiin palattua. Ei kuumetta onneksi. Tekivätkö juuri loppuneet juoksut koiran olon jotenkin masentuneeksi, mene tiedä. Aiemmin juoksut eivät tätä koiraa ole vaivanneet. Parkkipaikan maa oli todella märkä ja sohjoinen. Edellisenä päivänä kahden tunnin lenkki Katjan ja Taikan kanssa.

Virittelyt menivät hyvin, ei ongelmia missään.

Liikkeet: Paikallaolot hyvät, paitsi, että makuuseen tarvitsi kaksi käskyä. Seuraaminen: Ajoittain tosi hyvää, siirtymät ok, kontakti katosi välillä, mutta oikein hyvin piti paikan yhtä vasemmalle käännöstä lukuunottamatta. Luoksetulo: Hyvä seisomaan pysähdys, huono maahan meno. Vaati kaksi käskyä. Lisäksi huolestuttavaa ennakointia vauhdissa. Ruutu: kohtuullinen merkille meno, jäi pyörimään ruutunauhoihin (taas), uudella käskyllä sisään ja loppu hienosti. Z: Suoritusjärjestys maahan-istu-seiso. Ei maahan, ei millään ilveellä, ei istumaan, ei sitten mitenkään, seiso hyvä ja seuraamiset ok. Ohjattu: ekalla käskyllä yritti suoraan kapulalle, tokalla lähti väärälle. Kolmannella kerralla tosi hyvä. Metallinouto (ilman hyppyä) tosi hyvä, no ehkä lievästi vino perusasento. Kaukot: teki kaikki asennonvaihdot, mutta löysästi, ei edennyt. Tunnari: Piippasi taas odottaessaan. Etsiminen hyvä, mutta teki vielä yhden varmistuksen ja silloin tönäisi toista kapulaa. Nyt parin päivän tauko ja mietintämyssy päähän. Wialla oli selkeä vireongelma, toivottavasti ei jää pysyväksi. Mä haluan että se mieluummin sinkoilee, kuin velttoilee! Toivottavasti tuosta Z:sta ei tule mulle samanlaista painajaista kuin Taikan kanssa idarista!!

Ei tuolla suorituksella ykkösiä saada kasaan

Tänä aamuna se sitten aamulenkillä veti ison kasan toisen koiran paskaa napaansa ennen kuin huomasin  Tätäkin käytöstä on nyt juoksujen aikana ollut PALJON! YÄK YÄK YÄK!

Viime viikolla torstaina agitreeneissä kolmen viikon tauon jälkeen. Meni yllättävän hyvin ja hyppäsikin sujuvasti. Voi kun äkkiä tulisi ulkokenttä kuntoon, niin pääsisi oikeasti hinkkaamaan kuvioita! Yksi kerta viikossa ei enää riitä mulle :) Tähän lajiin hurahtaa tosissaan!

Ankinkin juoksut ovat ohi, luojan kiitos! Anki on kiimassa TODELLA rasittava, pari kertaa taisin ilmoittaa taas myyväni koko koiran   Vitsi vitsi, en myy! Ensi viikonloppuna metsästetään niitä puuttuvia kahta SMnollaa.

Nekku murisee taas lähes jatkuvasti. Se ei meinaa kestää muiden koirien läsnäoloa ja läheltä kulkemista millään. Mulle se sentään ei murise, eikä Kirsille. Koko ajan odotan milloin se tikkaa Ankia tai Wiaa. No sen jälkeen on ratkaisu helppo tehdä...

Ellille Liettuan Vilnasta ROP, SERT ja CACIB! Hienoa sisko ja Mia! Onnittelut! Ja Luca-veli teki ensimmäisen 0-tuloksen agi1:ssä! Onnittelut sinnekin!