Meidän pikkuinen tappijalka, monella tasolla elämäni koira, täyttää tänään kahdeksan vuotta ja saavuttaa siis kunnioitettavan veteraani-iän. Ikä ei Taikan olemuksessa ja liikkumisessa näy, paremminkin päinvastoin, vauhtia on löytynyt lisää. Agia mennään täysiä ja nuoremmat koirat pidetään ruodussa hyvällä. ONNEA rakas Taika!

Eilen vietimme ystäväni Pian kanssa rentouttavan kesäpäivän Erämiesten majalla Vaakkoissa. Aurinkoinen sää, lämmintä noin 28, veden lämpö 23 ja todella puhdasvetinen järvi takasivat sen että koirat nauttivat ja niin ihmisetkin. Vielä syötiin hyvin ja terveellisesti, tosin mansikkakakku toi niitä liikakaloreita. Kiitos seurasta Pia jälleen!

Anki jaksaa hyvin. Sääli kun vielä viikkoon typy ei saa uida korvien puhdistusoperaation jälkeen. Anki kun rakastaa uimista yli kaiken. Se ei siis päässyt eilen mukaan, eikä muuten Nekkukaan (joka huutaa koko ajan) eikä Taika (ei ui ja vaeltelee välillä turhankin kauas) Anki pääsi keskiviikkona agi-harkkoihin mun kanssa. Kyllä se nautti! Ja sitä on suuri ilo ohjata!

Sain Riitalta hienoja uutisia: Ankin sisko Melli saa liittää nimensä eteen Norjan agilityvalion tittelin Suomen vastaavan lisäksi. ISOSTI ONNEA RIITTA!

On tämä kuumuus kauheaa. Jatkuvasti hiki päällä vaikka ei tee mitään ja käy suihkussa kolme kertaa päivässä. Toivottavasti helpotusta huomenna tulee, kuten on luvattu. Ja onneksi loma vielä jatkuu kaksi viikkoa. Nenä suuntautuu huomenna kohti Helsinki KV:ta kannustamaan Wian sisko Elliä sekä Niemen Anun Luotia menestykseen.