Nyt tämän voi jo täälläkin julkaista smiley 

Wia saa pikkusiskoja ja -pikkuveljiä!!!!

Wian emä Suri (Borderiinan Elohopea) on astutettu upealla Falcolla (Sterling Idare To touch) ja tänään Suri on ultrattu kantavaksi!
Lisätietoja saat yhdistelmästä menemällä linkkieni kautta Surin ja Ellin sivuille ja sieltä blogiin.
Pentue tulee Pian ja Mian yhteiselle kennelnimelle Magical Joy (anottu mutta vahvistamaton). Vitsi mä olen onnellinen Pian puolesta !!!

Toinen upea ja lupaava pentue on syntymässä piakkoin Tronic-kenneliin. Pipsa (Tronic Drincina) on astutettu Morriksella (Dumf And Gungellan for Tronic) ja Pipsa on ultrattu kantavaksi. Lisätietoja täältä http://kenneltronic.fi/pentuja.html
Tästä pentueesta tunnen etenkin isän ja emä on aika läheistä sukua Wialle. Varsinkin Morris on tehnyt minuun lähtemättömän vaikutuksen luonteellaan. Pipsan luonteessakaan ei ole valittamista :)

Jos en olisi niin varma siitä, että haluan Wian lapsen itselleni, olisin valmis ottamaan kummasta tahansa näistä pentueista itselleni uuden harrastuskoiran. Molemmissa pentueissa on otettu terveyden lisäksi tärkeänä asiana huomioon se LUONNE! Katsellaan jääkö jommasta kummasta pentu mahdollisesti lähipiiriin...


Juu ja mainostamiseen on saatu lupa molemmilta kasvattajilta cool