Jahkailun jälkeen päätin ilmoittaa Tiitun I-Hah Ry:n järjestämään tokokokeeseen. Tuomarina Harri Laisi, tuttu ja turvallinen (eikä niin kamalan tiukka) Jahkailu johtuu siitä, että Tiitulla on toistaiseksi minun makuuni hieman puutteellinen moottori. Se tekee tosi hyvää työtä JOS on hyvässä vireessä, mutta sen nostaminen siihen hyvään vireeseen ei ole niin helppoa.... Vertaan emoonsa, jonka vire yleensä on liian korkea...

Tuttu kenttä, kiva ilma, ei kun sinne, kolmen vessassakäynnin jälkeen. Miten ihmeessä mua AINA jännittää niin paljon... Katja kepona. Seuraavassa pisteet suoritusjärjestyksessä.

Luoksepäästävyys: 10
Paikallamakuu: 7. Viime viikolla ilmentynyt haluttomuus nousta maasta istumaan, aiheutti tehotreenin sillä seurauksella, että kun annoin down-käskyn, Tiitu totteli, mutta ponkaisi samantien takaisin istumaan, kahdesti :) Loppuliike ilman huomautuksia.
Seuraaminen kytkettynä: 8,5. Matkalaukku tuli jo tässä ilmi. Seuraaminen oli innotonta, kontakti piti aika hyvin. Varsinkin täyskäännöksissä väljenemistä.
Liikkeestä maahanmeno: 9. Tein pienen varmistuksen päätä kääntämällä. Onneksi liikkuri antoi luvan käskylle melko lyhyen seuraamisen jälkeen.
Luoksetulo: 9,5. Tämä oli hyvä ja iloinen suoritus. Jäi perusasennossa hieman mun taakse. 
Seuraaminen vapaana: 8. Matkalaukku! Tästä ei olisi pitänyt saada näitä pisteitä. Paremmin kuitenkin etukäteisodotuksiin nähden. Yhden lisäkäskyn annoin, kun alkoi haistelemaan maata. Seuraamispaikka noin 10 - 15 cm liian takana. Käännöksissä väljyyttä.
Liikkeestä seisominen: 10
Estehyppy: 9,5. En tiedä mistä piste meni.
Kokonaisvaikutus: 9.

Lopputulos siis ALO1, 174,5 pistettä, sijoitus 4/11.
Seuraavaksi sitten uusien sääntöjen jälkeen kisoihin. Haetaan sitä moottoria ja intoa tuolta agilitykentältä. Siellä on ollut jo kahdet treenit ja ihan sikakivaa on ollut :)