Mielenkiintoinen viikonloppu takana. Kaikki kasvatit, paitsi Viksu, oli ilmoitettu sekä HeW -14 että V -14 näyttelyihin. Marwin ja Ässähän kävivät jo Seinäjoella, mutta Tiitulle ja Laralle nämä olivat ensimmäiset näyttelyt. Kiitos teille kaikille kun tulitte. Oli taas kivaa viettää aikaa yhdessä :)

Lauantaina tuomarina Pamela Runderkamp, Alankomaat. Täti oli varsin erikoinen, enkä oikein tykännyt :( Pennut kuitenkin esiintyivät todella mallkkaasti. Mitään pullisteluja ja konflikteja ei meidän pentujen osalta tapahtunut. Siitä olen erityisen ylpeä, sillä nykybordercollieilla ei luonne ole aina sitä, mihin itse tähtään. Sunnuntaina tuomarina Jeff Horsewell, Iso-Britannia. Oikein mukava tuttavuus.

Tiitu.... On tullut emoonsa. Eli ei viihtynyt isossa meluisassa hallissa lainkaan. Kehän ulkopuolella silmät pyörivät päässä kuin onnenpyörät ja se oli todella levoton. Autoonkin se pissasi kahdesti ja isommatkin jätökset sinne tulivat. Tämä tosin saattaa olla siksi, että aiemmin se ei ole koskaan ollut yksin autossa. Aina on ollut myös Wia tai Anki. Tiitu ei myöskään koskaan ole nauttinut autokyydeistä. Kehässä kuitenkin se kykeni esiintymään oikeinkin hyvin. Sinänsä jännää :) Lauantaina tulos oli EH ja sijoitus 5/9. Sunnuntaina tuomari arpoi EH:n ja ERIn välillä. Lopulta ahdas takaliike sai sen tippumaan EH:n puolelle. Erittäin tyytyväinen olen kuitenkin taas esiintymiseen. Paljon helpompi esittää kuin emonsa, mutta toki myös minä olen kokeneempi. Kirjoittelen sen arvostelut jossain vaiheessa omille sivuille. Nyt en jaksa.

Lara :) Henna esitti tyttöä todella kivasti! Vaikka jännittikin tosi paljon.Lauantaina Lara oli JUN EH JUK4. Tästä tytöstä on kasvamassa kaunotar. Sunnuntaina JUN ERI JUK2. Harmittavan lähelle ja JV -14 titteli!!! Upeaa Henna ja Lara. Myös kuvat Larasta tähän. HEH noita korvia :)

Lara%2010%20kk%20naama.jpg

Lara%2010%20kk%20seisoo.jpg

Ässä :) Lauantain tulosta, H, en oikeasti pysty ymmärtämään... Joo, poika on laiha, mutta esiintyi tosi hyvin ja Sini esitti hyvin. Tuomari kuitenkin tuntui yleisesti ottaen vieroksuvan "värillisiä" koiria. Sunnuntaina sitten tuomarikin ymmärsi Ässän päälle. Tulos JUN ERI JUK3. Tosi hienoa Sini ja Ässä.

Marwin :) Poika esiintyi molempina päivinä erinomaisesti ja Maarit saa sen kulkemaan. Lisäksi Marwinin pääkoppa saa minut tuntemaan suurta mielihyvää. Poika heitti kyljelleen nukkumaan missä vaan ja milloin vaan. Lauantaina Marwin voitti luokan tuloksella JUN EH JUK1. Tosi lähelle jäi tämäkin titteli. Sunnuntaina myös EH, takaliikkeistä tuli sanottavaa. Olen osoittain isostikin eri mieltä verrattuna muihin palkittuihin. Upeaa kuitenkin Maarit ja Marwin!

On nää niin hienoja lapsia! Ja ihania ihmisiä niiden omistajina! Hyvillä mielin ja ylpeänä saan sanoa olevani niiden kasvattaja.

Wian mamma Suri se tömäytti! Molempina päivinä ROP VET ja tittelit päälle. Lauantaina PN4, sunnuntaina PN2. UPEA koira ja UPEA liike! Ilo seurata! Onnea Pia! Lauantaina myös Mian Elvis sai viimeisen SERTin! Onnea Mia!

Sunnuntaina jatkoin sitten kehän jälkeen talkoilua KKK Ryn hyväksi. Toimin kehähuollon vastuuhenkilönä. Kiva porukka ja työt tuli tehtyä. Kiitos kaikille. Sillä aikaa Sipiset pitivät huolta Tiitusta ottamalla sen heille kotiin riekkumaan Laran kanssa. KIITOS!