Lomaa on tässä pidellyt pari viikkoa. Työhelvettiin pitää palata ensi perjantaina 13.4. Esimakua sain jo tulevasta, kun kävin katsomassa sähköpostit eilen auton pesun yhteydessä. Voi hyvää päivää sanon minä... Ei yhtään ole fiilistä mennä sinne. Kuusi vuotta vielä pitäisi jaksaa. No auto on pesty ja kiiltää, eikä sisätiloissa ole enää juurikaan hiekkaa Cool. Renkaiden vaihto on kohta ajankohtaista. Tällä kertaa taidan viedä ulkopuoliselle vaihdatukseen, kun tuo selkä ei enää oikein kestä raskaiden tavaroiden nostelua. Ja töissäkin tuli ehdoton renkaiden vaihtokielto muutamien älypäiden toiminnan seurauksena.

Loma alkoi viikon tosi kovalla flunssalla, iski päälle heti perjantaina, ensimmäisenä vapaapäivänä (saan varmaan ansiomerkin töistä...)ja sen jälkimaininkeja on edelleen. Olen onneksi saanut nukuttua tosi paljon ja ulkoiluakin on tullut harrastettua. Agilityharkoissa on käyty ja valonpilkahduksia koettu. Wiaa on treenattu tokon osalta melkein jokainen päivä. Merkkisulkeisia, ohjatun sulkeisia ja ruutusulkeisia. Ja nyt ne häiriömerkit on olleet kentällä ruutuharjoitteen aikana. Kohtuuhyvin olen saanut typyn tajuamaan, ettei häiriömerkeille saa mennä. Ohjatussa jää edelleen liian kiinni kapulaan ja merkki meinaa unohtua, mutta onhan tässä vielä pari viikkoa aikaa seuraaviin kokeisiin.

Palmusunnuntaina Hyytiäisen Sanna järjesti möllitokot, johon osallistuin Wian kanssa sekä kisaajana että tuomarina. Kiitos Sanna järkkäilyistä. Koiria oli ainakin parikymmentä. Ohessa kuvia ko. kisoista. Alkupään  kuvat on ottanut Henriikka Havukunnas ja viimeisen Sanna Hyytiäinen.

Merkille lähetys

Merkillä

Vauhtipalautus

Luovutus



Wia möllikisan jälkeen. Kaunis sivuprofiili vaikka itse sanonkin :)

Paikalla istuminen

Henriikan kuvat tulivat näytölle jostain syystä liian pieninä, mutta yritän ratkaista ongelman.. Yritin, mutta en saa niitä suuremmiksi millään, valitettavasti!ATK-guru.... Onneksi sellainen löytyy kotipiiristä :) Kiitos Katja! Sain suuremmat kuvat sittenkin