Ja taas kisaa Mikkelissä. Tuomarina Markku Mäntynen.

Istuminen: 8. Oli taas liikuttanut tassujaan ja olin jättänyt vinoon.
Paikallamakuu: 10
Seuraaminen: 7,5. Taas sitä haahuilua ilmeni, eikä kontakti pysynyt koko aikaa.
Z: 6,5. Kun odottelimme kehääntuloa, edellinen koira suoritti ruutua. Ja se koira ei ruutuun suostunut menemään. Kehästä siis kuului "ruutu,ruutu, ruutu" Wia rakastaa ruutuliikettä ja kiihtyi silminnähden. No ensimmäinen Z:n osuus oli suoraan kohti ruutua. Wia mun käsityksen mukaan oli asennoitunut siihen, että ruutua tehdään. Jätti siis kiihkossaan istumisen tekemättä.
Luoksetulo: 9. Pieni vinous loppuasennossa verotti pisteen. Pysähdykset loistavia.
Ruutu: 8. Merkille hyvin. Ruutuun lähtiessään päästi VÄY -äänen. Lisäksi oli toisen käännökseni jälkeen hivuttautunut kohti ruudun reunaa. Onneksi ei mennyt yli.
Ohjattu nouto: 9. Wia ei laskenutkaan luovutuksessa irti kapulastasurprise ja se putosi.
Metallihyppynouto: 9,5
Tunnari: 0. Wia kapuloille hyvin, mutta puhti loppui. Tässä tapahtui hassusti niin, että vaikka näin, ettei koira tehnyt töitä hyvin, sain käteeni kapulan joka oli merkitty. Ehdin jo kiljaista riemusta ja kiittää koiraa, sekä tuomari näyttää 10:ä. Liikkuri sitten tuli sanomaan että väärä kapula. Minun kapula olikin toisella tavalla merkitty. En selittele, koira ei tehnyt tarpeeksi töitä ja sen pitäisi osata hakea tuoreinta minun hajua..
Kaukot: 9. Ihan pienesti eteenpäin taakseistumisessa.

Tavoitteeni kisassa oli, ettei yksikään liike menisi nollille, mutta ihan siihen ei päästy.

Tulos siis 245,5 pistettä EVL2 (hikiset 10,5 pistettä ykkösestä) Parannusta tapahtunut mutta ei tarpeeksi. Viikon päästä uudelleen....