Vaavat%204%20viikkoa.jpg

Nämä hilviöliiviöt täyttävät huomenna jo yhden vuoden. Ihana pentue (1 + 3), josta yhden pennun jouduin surukseni päästämään sateenkaarisillalle kahden viikon iässä. Leenulle rapsuja sinne jonnekin, ikävä on vieläkin :( Muut pennut ovat osoittautuneet kelpo koiriksi. Kaikki kolme harrastavat aktiivisesti agilityä ja ovat siinä kehittyneet huimasti kesän aikana. ,

Runo.... Sanoin silloin parin kolmen kuukauden iässä, että jos saan tämän pennun vuoden ikään pidettyä hengissä, niin olen onnistunut. Sydämen tykytyksiä on ollut riittävästi, mutta nyt näyttää siltä, että typystä tulee hyvä koira. Mä niin tykkään sen työmotivaatiosta :) Mitään kiirettä ei edelleenkään pidetä, missään lajissa. Annetaan aivojen tulla. Ulkomuodoltaan minulle täydellinen!.Kiitos Katja hienosta työstäsi agin parissa <3

Vanilla.... Kaunotar! Ja niiiiin paljon rauhallisempi kuin Runo ja Mortti, mutta työskennellessään yhtä tehokas kuin Runokin.  Elena on tehnyt todella hienoa työtä tytön kanssa. Pusukone :) Kiitos Elena hienosta työstä!

Mortti.... Runon kaksonen, eli ihan yhtä kaheli kuin Runokin. Lukuisat on ne "pikku"askartelut mitä Mortti on vuoden aikana aikaansaanut. Luonteeltaan huomattavasti vilkkaampi kuin isoveljensä Viksu (joka muuten sai jo toisen voittonolla LUVAN tässä taannoin), mutta ihan yhtä rakastettava. Ja ulkoisesti komea kuin mikä :) Kiitos Terhi hienosta työstä!

Wia on näiden kahden pentueen ansiosta osoittanut olevansa LOISTAVA periyttäjä luonteen, toimintakyvyn ja yleisen terveyden osalta. Ässän autoimmuunisairaus on tietenkin kova takapakki. Wian arvo varsinkin minun silmissäni on valtava. Harmillista on, etten Tiitun ja Laran osalta pysty jatkamaan kasvatusta Ässän sairauden takia, mutta kuka tietää, ehkä sittenkin Runo... Sitten joskus... :)  Monta muttaa on matkassa...Ennen sitä päätöstä toki käyn hyvin tarkat keskustelut huippueläinlääkäreiden (ja oman pääni) kanssa. Jos asiantuntijat näyttävät vihreää valoa, niin ehkä, jos eivät, niin sitten ei.