Tänä aamuna startattiin Mian ja Ellin seurassa Rauman kaikkien rotujen näyttelyyn. Meille oli tullut tuomarinvaihdos, mutta koska uusikin tuomari oli britti, niin päätin lähteä. Kolmeen viikkoon en ole Wian turkkiin uskaltanut koskea karvanlähdön takia.

Myös Laku ja Karkki olivat mukana ja lisää mukavaa oli tiedossa, kun paikalla oli myös Wian ja Ellin isä Rio ja useampia Rion lapsia tai lapsenlapsia. Erityisen mukavaa oli nähdä Rion omistaja Nina.

Karkki ensin kehään käyttöluokan ainoana uroksena. Karkki kulki ihan hyvin, mutta silti tulokseksi vain EH. Lennosta veteraanit kehään. Sekä Rio että Laku saivat H:n !!! Kummallinen tuomari, ei puhunut mitään, viittoili vain vihaisesti käsillään, ei kysynyt koirien ikää...

Rion saatua H:n, totesin Mialle, että sama tulee tod.näk Wiallekin. Ja niinhän siinä kävi :( Arvostelussa ei juuri mitään hyvää

Tuomari Mike Vincent, Iso-Britannia

"Rather ?lngle, nice head. Alertic expression, neck rather short, well angulated shoulder, chest should be deeper, well ribbed, poor topline, good bend of stifles, good rear movement, weak front movement." AVO H

En ymmärrä miksi Wian kaula olisi muka lyhyt, se on enemmänkin liian pitkä, huonoa ylälinjaa en allekirjoita, enkä huonoja etuliikkeitä. En pitänyt myöskään tuomarin käytöksestä. No se näistä näyttelyistä. Tulee "hieman" kalliiksi harrastukseksi. Katsotaan pentujen jälkeen sitten.

Elli sai EH:n ja oli AVK4. Onneksi edes näin. Kiitos Mialle seurasta!

Eilen sitä vastoin sain iloisia uutisia Wian tulevan sulhasen, Robinin osalta. Robin oli ollut Kuopion KV:ssä PU1, SERT, CACIB ja ROP!!! Jos ja kun poika saa jälkikokeesta koularin tulee siitä FI MVA ja CIB! Onnittelut Sannalle!

Soitin Raumalta Sannalle Wian tuloksen. Sanoin että koska Wia on H ja Robin CIB, tulee niiden pennuista keskimäärin nättejä :) No toivoa sopii.... Heh heh!