Tänään oltiin Hyvinkäällä. Tuli nääs ilmoitettua Wiaa useampaan kokeeseen, kun en uskaltanut toivoa, että peräkkäisillä saataisiin TVA:n titteli. No tänään mentiin sitten ilman minkäänlaisia paineita kisaan. Oma olo tosi rento. Tuomarina Harri Laisi jälleen ja kisakumppaneita 9. Paikkana Hyvinkään koiraurheiluhalli, jossa Wia on tottunut tekemään agilityä, ei tokoa.

Liikkeet suoritettiin kaikki putkessa ja ihan sekavassa järjestyksessä. Yritän muistaa järjestyksen.

Paikalla istuminen: 10
Paikalla makuu: 10
Tunnari: 8,5. Itse työskentely tosi hyvä, mutta luovutuksessa tökkäsin jotenkin kapulaa ja se putosi.
Ruutu: 9. Merkkinä oli matala puolikartio ja vaikka Wia tuntui lukitsevan se, ei se kuitenkaan mennyt merkille ihan niin kuin piti. Onneksi oli sektorin sisällä. Loppu liike hienosti ja taas tuli kuin tykin suusta seuraamiseen. Nyt ei ryöminyt :)
Kaukot: 9,5. Ihme kyllä Wia kykeni vauhtiliikkeen jälkeen tekemään oikein hyvät kaukot. Ihan snadisti eteenpäin seiso-istu osiossa.
Seuraaminen: 8,5. Itsestä tuntui, että ihan kauheata. Ulkopuolisten kertoman mukaan ihan siistiä, mutta viimeisessä normaalikäynnissä kontakti hajosi. En ymmärrä kun treeneissä saattaa seurata vaikka puoli tuntia täydessä kontaktissa.. Astuin muuten se varpaillekin yhden kerran. Juoksussa yritti purra mua reiteen :)
Hyppynouto: 7,5. Itse nouto loistava, mutta palautus taas "hieman" tökki. Pudotti kapulan, eikä ottanut edes perusasentoa. Poimin kapulan hiljaa maasta.
Luoksetulo: 9,5. Tosi hyvä, en tiedä mistä pisteet lähtivät.
Zeta: 10
Ohjattu nouto: 0. Tuntui taas lukitsevan merkin (matala kartio), mutta ei. Käskyllä lähti kohti merkkiä, mutta pysähtyi sektorin ulkopuolella ja lukitsi oikean puoleisen kapulan (piti noutaa vasen) Wia on siitä kummallinen, että jollei se ensimmäisellä käskyllä merkille mene, on sitä ihan turha yrittää ohjata uudelleen.

Tuloksena 265,5 p ja neljäs EVL1 -tulos. Sijoitus kolmas. Pisteet olivat yllätys, koska en niitä kisan aikana katsonut yhtään ja tuntui, että kaikki meni persuuksilleen. Ehkä tässäkin on sama juttu kuin näyttelyissä. Ulkokentät sopivat paremmin Wiukulle.
Hyvää kokeessa oli etenkin se, ettei yhtään ryömimistä tapahtunut yes
Voittajaksi leivottiin ihan törkeän hienoa työtä tehnyt käyttölinjainen labbis 314 pisteellä. Sitä parivaljakkoa oli todella ilo katsoa!

Nyt on ihan hemmetin hyvä mieli lähteä totaalitauolle harrastuksista. Tammikuussa alamme rakentaa seuraamista uuteen uskoon. Vaihdan varmaan käskystä lähtien kaikki. Tavoitteena kesäkuun 2013 SM-kisat....

Kisan jälkeen suunnattiin taas pentulaatikolle heartheart
Ja pentusuunnitelmatkin alkavat selkiintyä.Toivottavasti... heart