Unelmani, tämän vuoden päätavoitteeni on nyt TOTTA! Wiasta leivottiin eilen Pieksämäellä TVA heart Pisteitä ei herunut niin paljon kuin olisin toivonut melkein jokaisessa liikkeessä tulleiden pikkuvirheiden takia, mutta silti... Tämä ON IHANAA!!!!

Paikka siis Pieksämäki. EVL-osallistujia 17 ja joukossa muutama TOSI kova tokoilija. Liikkeet jaettu kahdelle tuomarille. Ruutuun saakka Pauli Härkönen ja loput Anne Nokelainen.

Paikalla istuminen: 9,5. Oli liikuttanut tassujaan yhden kerran.
Paikalla makuu: 10. Katjan sanoin, karvakaan ei liikahtanut
Seuraaminen: 7. Nyt kontakti piti, mutta kaikkein tiukin tuomari tähän asti
Zeta: 6. Wia jätti ensimmäisenä olleen istumisen tekemättä. Lähes puolet koirista teki samoin.
Luoksetulo: 8,5. Tiukka tuomari :)
Ruutu: 10. Oli yleisö kohahtanut kun Wia lähti seuraamiseen. Tuli lujaa!
Ohjattu nouto: 9. Meinasi karata merkiltä liikkurin käskystä.
Metallihyppynouto: 7,5. karkasi hyppyyn liikkurin käskystä, muuten ei moitittavaa.
Tunnari: 9. Kapuloille lähetettäessä meni oikealla olleen merkin luo. Onneksi älysin pysyä hiljaa :) Palasi kapuloille ja sieltä varma etsiminen.
Kaukot: 5. Oli jätettäessä liikahtanut 10 cm eteenpäin. Vaihdot hyvät, mutta viimeisessä maahanmenossa tarvitsi kaksi käskyä. Onneksi sitten ei ennakoinut ylösnousua.

Itsellä oli tunne, ettei pisteet riitä... Mutta riemu oli aika iso kun tajusin että RIITTI SITTENKIN!!! Pisteitä siis 258, kolmas EVL1 -> FI TVA Sijoitus taisi olla 6:s
Joo, en ole tyytyväinen Wian suoritukseen kokonaisuudessaan, mutta menen tuossa alkuvuodesta tapaamaan Jessica Swanljungia, josko sieltä saisin toimivia vinkkejä lähinnä seuraamiseen.

Mikään saavutus ei olisi mahdollista, jollei ympärillä olisi auttavia ja kannustavia ihmisiä. Kiitokset Pia, Mia, Eeva, Marika, Terhi, Sannat H ja J, sekä loputkin treeniryhmästä. Ja kiitokset ihan kaikille muillekin ystäville ja kannustusjoukoille!

Viikon päästä mennään vielä Hyvinkäälle ja nyt todella rennolla asenteella. Sitten toko saa hetkeksi jäädä.

Wirallinen Waliokuva Wiasta ilmestyy tänne myöhemmin...smiley