Viime päivityksen jälkeen :)

Minä tein parin päivän "kesälomamatkan" Vaasan seudulle viikko sitten. Reissu oli siinä mielessä luksusta, että mukaan lähti vain Tiitu Tiitiäinen. Runo meni Katjalle hoitoon ja Wia ja Anki Kirsille. SUURI kiitos tytöille koirien hoitamisesta <3

Perjantaina käytiin Maaritin kanssa kävelemässä pelloilla

aakeeta%20laakeeta%2010.6.16.jpg

Ei meillä Espoossa tällaista ole. Jotenkin ihan älyttömän rauhoittavaa.

Lauantaina pääsin sitten ensimmäisen kerran seuraamaan Maaritin ja Marwinin kisaamista. Kyseessä oli Vaasan seudun kennelpiirin tokon piirinmestaruuskisat. Muutamassa liikkeessä tuli harmittavia mokia, mutta silti kaksikolle piirinmestaruus EVL2-tuloksella. ONNEA MAARIT ja MARWIN!!!

Marwin%20ja%20Maarit%20PM%2016.jpg

Marwin on niin ihana. Se muisti minut hyvin ja kerjäsi rapsutuksia urakalla :) Lauantai-ilta menikin sitten koirien turkin kunnostamisessa ja skumppaa juoden. Varsinkin Marwinin turkki on kyllä muhkea (ehkä hieman liikaakin) Olin näet ilmoittanut molemmat koirat Tuurin kaikkien rotujen näyttelyyn. Tuomarina Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. Koiria 27.

Marwin ensin kehään ja hienosti meni, vaikka poikaa ei ole treenattu näyttelyyn viime kesän jälkeen. Tulos ERI AVK3     Tuomari antoi tosi kivan arvostelun pojasta.

Tiitu sitten kehään. Olen kohtalaisen tyytyväinen Tiitun esiintymiseen. Tulos AVO ERI AVK2 SA, paras narttu-kehästä meidät käteltiin ulos. Yllättäen sijoittuneet olivat kaikki mustavalkoisia :) Arvostelu oli hyvä.

"Hyvä luusto, mittasuhteet ja koko. Kaunisilmeinen pää. Hyvät silmät ja korvat. Erinomainen ylälinja. Hyvä rungon syvyys. Hyvin kulmautuneet raajat. Liikkuu takaa ahtaasti, hyvin edestä. Tehokas matala sivuaskel. Kaunis karva."

Tiitu%20ja%20Marwin%20Tuuri%20KR%2012.6.

Näyttelyn jälkeen kävin Tuurin kyläkaupassa. On se kyllä ulkonäöltään mahtipontisuuden ja pröystäilyn kukkanen :) Mukaan lähti akkukäyttöinen siimaleikkuri ja pora, kun olivat tarjouksessa. Vanha siimaleikkuri kärähti viime kesänä, joten tarve oli.

Tiitu lähtee tokon SM-kisoihin kuukauden päästä I-HAH:in joukkueessa ALO-luokkaan. Suoraan sanoen olisin halunnut jäädä pois, mutta tuli taannoin sitouduttua joukkueeseen. Seuraaminen tökkii edelleen, muut liikkeet hyvät. No tulostavoitteita en aseta meille.

Töissä tilanne muuttuu koko ajan katastrofaalisemmaksi. Sain luvan siirtyä toiseen toimipisteeseen, mutta mikään ei ole varmaa tässä talossa. Olen niin väsynyt, että kaipaan muutosta jaksaakseni vielä pari vuotta. Oireisto alkaa taas muistuttaa muutaman vuoden takaista loppuunpalamista. Toivottavasti saan muutoksen, muutoin on edessä sairaslomia.