Aloitetaan Wiasta... Starttasin tänään sen kanssa 1 v 4 kk pituisen kisatauon jälkeen KKK:n tokokokeissa. Tuomarina Ossi Harjula. Pitkä kisatauko on johtunut siitä, että SM-kokeissa 2013 tuli punainen kortti ja mielenkiinto lajia kohtaan on ollut "hetken" hakusessa.... Lisäksi meillä on tökkinyt seuraaminen ihan urakalla. Nyt ongelmia on saatu vähän ratkottua, vaikkakin tämän päiväinen osoitti, ettei sentään ihan kokonaan.... Ai niin ja tekihän se pennutkin tässä välillä :) Oli unohtua :)

Saatiin kuitenkin hyvä ykkönen eli 279 p, EVL1 ja sijoitus 3/6. Isolla kertoimella olevat  liikkeet menivät hyvin. Tässä liikekohtaiset pisteet: Liikejärjestys I-PM-T-MH-K-O-Z-LT-S-R
Istuminen 10
Paikallamakuu 8 (ei mennyt ekalla maahan)
Vapaana seuraaminen 7,5 (aluksi surkeaa, mutta loppua kohti parani)
Zeta 6,5 (seiso-istu-maahan, eka pätkä kohti ruutua ja siitä Wian pasmat sekaisin, huono seisominen ja ei istunut, treenin paikka!)
Luoksetulo 8,5 (vino perusasento ja lähdössä maahan menossa hidastelua)
Ruutu 10
Ohjattu 8 (kapulan pureskelua)
Metallihyppynouto 10
Tunnari 9 (kapulan pureskelua)
Kaukot 9 (seiso-istu hieman eteenpäin ja maasta istumaan pienen seisomisen kautta).
Olen kuitenkin TODELLA tyytyväinen sekä koiraan että itseeni :) Pysyin rauhallisena ja muistin kiittää koiraa joka liikkeen välissä  :) Ja mikä positiivisinta, minulla on taas tunne siitä, että luotan koiraani.

Todella TODELLA iloinen olen siitä, että Wian emo Suri ja Pia saivat tänään ensimmäisen  EVL1-tuloksen :) 285 p ja sillä menivät sijalle 2/6. ONNEA Pia ja Suri, valiokello lähti raksuttamaan!! Pia sai myös Sopan kanssa ALO1 -tuloksen ihka ensimmäisistä kokeistaan, onnittelut siitäkin.

Tässä kuva EVL-palkintosijakoirista

20141025_112831-normal.jpg

Upeat uutiset jatkuvat... Pojat, Ässä ( Tiwian's RW Robin Hood) ja Marwin (Tiwian's RW Friar Tuck) olivat Seinäjoella ensimmäisessä virallisessa näyttelyssään. Ja hienosti alkoi :) Molemmille sileä ERI, Ässä JUK1 Marwin JUK2. Pojat olivat kuulemma esiintyneet hyvin :) Onnea molemmille! Olen niin ylpeä teistä :) Siitä se alkaa...

kuva%20%286%29-normal.jpg

Pojat juhlii :)