Ankin ja Marikan aloitus kolmosluokassa ei olisi voinut sujua juurikaan paremmin. Kahdelle radalle JANK:n kisoihin Hyvinkäällä ilmoitettuna molemmilta puhdas nolla Hurraa! Parivaljakon työskentelyä oli ilo katsoa. Vielä ei Anki ihan tottele Marikan käännösohjauksia ja muutama aika laaja kaarros tuli, josta syystä ihan kärkisijoja ei kolkuteltu, mutta siihen saadaan ihan varmasti parannusta. Olet Marika SUPER!!

Samoissa kisoissa oli sitten sukua kiitettävästi paikalla, mamma Minni, siskot Melli ja Nelli, sekä siskontyttö Mandi. Kyllä cavat pärjää agilityssa siinä missä muutkin rodut. Ihan liian usein luullaan, että cava on vain sohvaperuna. Ainakin tämä sisarusparvi on osoittanut loistavia kykyjä muuhunkin kuin sohvan koristuksena olemiseen. Minnin geenit ovat loistavat! Riitta kuvasi sisarusparvea ja tännekin kuva jossain vaiheessa ilmestyy.

Kuvassa vikkelät kiitäjät vasemmalta oikealle: Nelli Mandi, Melli, Minni ja piskuinen Anki

Kisojen jälkeen suuntasin Tuusulaan katsomaan uutta tolleritulokasta. Eevan ja Jussin Twiggis saapui eilen Ruotsista Suomeen. IHANA tenava, avoin ja rohkea äärimmäisen terävine naskalihampaineen, jonka kehitystä toivoakseni saan seurata hyvinkin läheltä. Onnittelut rakkaille ystävilleni uudesta perheenjäsenestä! Iski pentukuume....

Wian kanssa otin eilen kisamaisen treenin ajatellen tulevia kisoja. Liikkurille valitettavasti tuli "este" joten ihan itsekseen tein. Mitään hätää ei pitäisi olla kisoissa. Kaukojen ja tunnarin tehotreeni on tuottanut toivotun tuloksen. Rauhallisin mielin siis kisoihin. Tosin tuomarit ovat mulle tuntemattomia, joten en yhtään tiedä heidän linjastaan. Toivon mukaan Wian iloisuus työtä tehdessä kelpaa heillekin. Mulle se näet on kaikkein tärkeintä, että koira näyttää, että se nauttii tekemisestä. Se oli aikanaan myös Taikan valttikortti.

Niin ja torstain agitreenit Saviojan ryhmässä poispyyhkäisivät edellisen viikonlopun mielipahan. Kyllä minusta ja Wiasta vielä joskus jotain tulee agikentälläkin. Kuuta taivaalta en tavoittele, mutta hyvää yhteistyötä ja hauskanpitoa. Annella on hyvät pedagogin ominaisuudet, kun taas sillä aiemmalla kouluttajalla ei, ainakaan minun suhteeni.