Elämä jatkuu... kaikesta huolimatta.

Pennut ovat saaneet nyt ensimmäisen matokuurin Canex-tahnalla. (Myös Wia madotetaan Axilurilla) Sen lisäksi pennut ovat saaneet pieniä nokareita jauhelihaa. Hyvin tuntuu maistuvan. Nyt illalla annoin ensimmäisen kerran Biomill Junior Mini -ruokaa turvotettuna. Kelpasipa tuokin ja jälkiruoaksi mamman tisulle.

Mortti on se, joka murisee ja protestoi esimerkiksi selälleen kääntämistä. Ei siitä myöskään Tiinu tykkää. Liinu on selkeästi se joka hakeutuu mun lähelle, tykkää olla sylissä ja nautiskelee rapsutuksista. Pennut saivat laatikkoon kolinapurkin, verkkopallon ja vinkukongin. Jonkin ajan päästä laitan myös kissanputken :)

Viljamaan Pia kävi tarkistamassa eilen pentujen kunnon, itselle kun tuli tunne, että en enää luota omaan silmääni. Hyvin ne kehittyvät ja taapertavat kovaa vauhtia menemään. Kaikki on siis hyvin. Pentutarkki-, sirutus- ja silmäpeilausajat on varattu. Pentutarkin tekee Anu Saikku-Bäckström, ehkä jonkin verran tarkempana, kuin normaalisti. Ja siksi, koska hän tutki Leenun. Silmäpeilaus Lotta Axelssonin toimesta. Vakiopeilaaja kun on vuorotteluvapaalla. Lottakin on hyvä :)

Kaikki on siis hyvin täällä. Vielä viikko töissä ja sitten neljä viikkoa pentujen palluttelua. Itse olen yllättävänkin tasapainossa kaikesta tapahtuneesta huolimatta.