Vietin tavanomaista lyhyemmän loman tuon Wian pentuprojektin takia. Säästin kaikki liikenevät, jotta voisin sitten olla pentulaatikolla mahdollisimman pitkään lapsosia palluttelemassa. Töihin 5.8...

Loma alkoi nestepaaston merkeissä :) Aiempina vuosina olen paastonnut noin kerran vuodessa, mutta pari kolme vuotta on mennyt tekemättä sitä. Nyt päätin taas tehdä sen. Olin kaiken kaikkiaan 12 päivää vihannes- ja tuoremehuilla. Ja kyllä tuli hyvä olo! Nukuin paremmin kuin aikoihin ja sain todistetuksi itselleni, että on minulla selkärankaa sittenkin. No näkyihän se vaa'allakin.

Ehkä paaston ansiosta sain itselleni lisäenergiaa ja tein viimeinkin sen, mitä olen tosi pitkään aikonut, mutta aina on jäänyt aikomuksen asteelle. Maalasin koko kämpän uudelleen (no makuuhuone jäi vielä tekemättä, ei vaan jaksanut). Joku aivopieru kävi noin 10 vuotta sitten ja maalasin olohuoneen, eteisen ja keittiön mintunvihreäksi. Joo... ihan totta! Mutta nyt on taas hillitympää, grafiitin harmaata ja maalarinvalkoista. Huusin hurraata, kun viimeinenkin ripe mintunvihreää oli piilossa. Värien valinnassa auttoi rakas rakas ystäväni Pia ja nyt tuntuu, että ollaan päivitytty nykyaikaan. KIITOS PIA!!!! Ensi viikolla tarjolla porkkanakakkua. Pieniä ostoksia on tehty, kuten eteisen matot, olohuoneen verhot, taulun raameja jne. Kirsikin innostui maalaamaan oman huoneensa :) Ja kävi täällä 3650 € (!!!!) imurikauppiaskin yrittämässä puhdistaa olohuoneen mattoa... Ei onnistunut :))) Anteeksi kaverit, jouduin antamaan muutaman puhelinnumeron, esittelyyn EI tarvitse suostua :))

Wian kanssa tokon suhteen ei olla tehty YHTÄÄN mitään. 8.8.13 on Korrin Riitan tokopäivä, johon osallistutaan. Josko se kipinä siitä...Agilityä on treenattu Shanti Karisen opeissa ja oikeasti on ollut sikakivaa! Shanti on ihana!!! Sunnuntaina menen epiksiin, jos uskallus riittää...

Muut koirat hengailee mukana. Tälläkin hetkellä Taika ja Aida on kyläilemässä. Vilinää siis riittää. Ankille tiedossa hammaskiven poisto, sen hengitys HAISEE !

Pentukyselyitä tippuu tasaiseen tahtiin, ehkä ne ei jää mulle käsiin :)))