Perjantai oli eka vapaa ja sen touhut jo kirjoittelin.

Lauantaina päätettiin mennä Katjan kanssa uudelleen Sorlammelle, nyt pitkän kaavan mukaan. Oli upea ilma ja oli kyllä hieno reitti. Tosin aika raskas se oli, ylä- ja alamäkeä koko ajan. Jotenkin jopa minä jaksoin loppuun saakka ja myös Runo jaksoi hyvin mukana. Illalla lähdin sitten Leppävaaran kirkkoon kuuntelemaan Espoon puhallinorkesterin joulukonserttia. Ko. orkesterissahan soittaa huilua Katjan kummi Taina. Ja pidän erittäin paljon puhallinmusiikista. Hieno konsertti!

Sunnuntaina iltapäivällä, pimeän jo tultua, lähdin Runon kanssa Helsingin keskustaan. Perinteinen reissu, jonka teen aina uuden pennun kanssa. Bussimatka sujui hyvin. Runo istui sylissä rauhallisena ja tutkaili maailman menoa. Kampin liikennekeskuksessa tein muutaman harjoituksen nakkien avulla. Vaikka ympärillä oli tuhottomasti ihmisiä, kykeni tenava ottamaan käskyjä vastaan. Häntä tötteröllä meni koko ajan ja nenä kävi. Ihan mielettömästi uusia hajuja. Aika pian Runo tajusi myös sen, ettei ihan jokainen ihminen sitä halua rapsutella.

Kampista Forumin kautta Stockmannille ja siellä lemmikkiosastolle. Stockmann lopettaa oman lemmikkiosastonsa ja kaikki tavarat oli   - 50 %. No hyllyt oli lähes tyhjiä, mutta mukaan tuli kuitenkin Hurtta Lifeguard -malliston pinkki puolikuristava panta. Taitaa olla pakko hankkia myös pinkki hihna samaa sarjaa. Tarpeeseen tuli, koska pentupanta alkaa olla pieni. Tässä paikassa niitä rapsuttelijoita riitti. Ja kaikkien luo Runo meni innolla ja pusuja jaellen. 

Stockkalta Espan puistoon jouluvaloja ihmettelemään.

Espan%20jouluvalot.jpg

Valot olivat TODELLA upeat! Valitettavasti vain kännykän tehot eivät riitä toistamaan värieroja :( Espalta kävelimme Aleksanterinkatua kohti Kamppia. Stockkan jouluikkkuna oli tarkoitus katsoa, mutta siinä oli niin paljon väkeä, että sinne tunkenut mukaan. Kolmen Sepän patsaalla kolme nuorta poikaa (villi veikkaus Cantores Minores-kuorosta) lauloi joululauluja todella upeasti. Ja poikien rahalipas täyttyi todella nopeaan :) Minäkin kävin killinkini sinne heittämässä. Käsittämättömän hyvin poikien äänet sointuivat yhteen.

Sitten palasimmekin Kamppiin odottamaan bussia. Ja rapsuttelijoita riitti. Tässä huomasin, että Runo alkoi väsyä. Bussissa se nukahtikin syliin lähes välittömästi. Oli muuten tyly bussikuski, syntyperältään ei-suomalainen. Kun tulimme sisään ja esitin korttini, niin kuski tokaisi tylysti "koiria ei penkille" No minun mielestä hyviin tapoihin ei kuulukaan antaa eläimen istua penkeillä.... Kotona oli pieni hyvin väsynyt koiranpentu.

Maanantai oli välipäivä, koska selkäni oli niin kipeä taas vaihteeksi, etten mihinkään halunnut lähteä. Eilen joulusiivous ja Katjan kanssa iltalenkki, sekä kotona temppujen harjoittelua.

Mä olen NIIN tyytyväinen tuohon kakaraan. Sillä on intoa tehdä ja aika hyvin tuntuu leimautuneen minuun. Maltilla vaan tästä eteenpäin, niin hyvä tulee.

Nyt sitten alkoi viiden päivän työputki, eli olen koko joulun töissä. No en ole lainkaan jouluihminen, joten ei haittaa.

 

HYVÄÄ JOULUA JA LOISTAVAA UUTTA VUOTTA 2016 ihan jokaiselle. Kortteja en tänäkään vuonna lähettänyt, eikä koirista otettu joulukuvia.