Tänään siis näytelmöitiin. Paikka Helsingin Tuomarinkartano ja KV Royal Canin Show. Penskoista paikalla oli kaikki muut, paitsi Marwin.

Pojat Ässä ja Viksu junnuluokassa kahdestaan. Minä esitin Viksun ja olen kyllä tyytyväinen. Poika esiintyi ihan hyvin, vaikka häntä kohosikin. Tuloksena hienolla arvostelulla EH ja JUK2. Ässä meni hyvin vaikkakin liikkuminen on edelleen kovin kiireistä. Ässä EH JUK1.

En juuri seurannut kehän kulkua, eli en tiedä mitä muut urokset saivat. Se kuitenkin oli selvää, että ERIä ei todellakaan jaettu avokätisesti, eikä varsinkaan SA:ta. Kävikö peräti niin, että vain yksi uros sai SA:n. Pitää tarkistaa...

No sitten junnunartut. Luokka oli ISO, 9 koiraa, joista yksi taisi olla poissa. Lara ja Tiitu viimeisinä. Kun koko lauma oli kehässä, ei tuomari kiinnittänyt MITÄÄN huomiota Tiituun. Oletinkin, että se oli sitten siinä. Muutama narttu sai ERIn ja niiden joukossa myös Lara, joka on kyllä minun silmääni kaunis. Tiitu arvosteluun... Tiitu oli reipas ja esiintyi mielestäni hienosti. On se vaan niin helppo esittää verrattuna emoonsa :) Yllätys oli iso, kun meille näytettiin ERIä. Kilpailuluokassa viisi narttua. Lara käteltiin ulos minun yllätykseksi, tuomari oli kuitenkin siitä selvästi tykännyt. Meille siis osoitettiin paikkaa 2 ja tuli se SA myös. Näyttelyarvostelu tulee tuonne Tiitun sivulle.

Paras narttu-kehässä vain neljä narttua!!! Kaikenkaikkiaan narttuja oli kuitenkin 19. Eli avokätisesti sitä SA:ta ei jaettu. Meidät voittanut junnunarttu oli lopulta PN1 ja ROP. Tiitu jäi PN-kehässä neljänneksi, mutta ei haittaa, sillä odotukset ylittyivät todella hyvin. Tuomari oli muuten ihan älyttömän mukava. Tykkään tällaisista jotka höpöttelevät koirille.

Mukulat näyttelyssä :) On niistä kasvanut jo niin aikuisia koiria ja minun mielestä ah niin kauniita ;) Copyright Sini Vertanen

Tuomarinkartano%2023.5.2015.jpg