Syy miksi minulle tuli Nekku tai ylipäätään tolleri, on poissa crying

HELMI (Shaggy Toller's Precious Pearl) päästettiin tänään koirien sateenkaarisillalle rankkojen sairauskohtausten takia.

Aikanaan 2000 -luvun alussa päätin, että minun on saatava koira liikuttamaan itseäni. Erinäisten mutkien kautta tutustuin novascotiannoutaja -rotuun ja päätin, että tuo voisi olla mulle se oikea rotu. Kävin tapaamassa erilaisia narttuja ja erilaisia kasvattajia. Teinkin jo alustavan varauksen, kunnes...
Menin tapaamaan HELMIÄ ! Helmi oli sijoituskoira Hedera's kenneliin ja sen haltija oli Satu. Kun näin Helmin ja sen iloisuuden, ystävällisyyden ja samalla rauhallisuuden, päätin heti että TÄSTÄ nartusta pentu tulee (Nekku). Plussana päälle oli vielä se, että Helmin haltija (nykyinen omistaja) Satu, tuntui heti sellaiselta ihmiseltä, että voisin pitää yhteyttäkin, vaikkei kasvattaja ollutkaan. Kotikoiraahan minä hain, mutta Sadun ja Helmin opastuksella mentiin pidemmällekin. Ja sillä tiellä ollaan edelleenkin.

Tapasin Helmiä säännöllisen epäsäännöllisesti koko tämän 10 vuotta, mitä Nekku minulla on ollut. Viimeksi näin sen Helmin ensimmäisen pentueen 10 vuotis -veteraanitreffeillä viime heinäkuussa. Silloinkin ihastelin sitä, että miten Helmi voikaan olla niin samanlainen kuin silloin 10 vuotta sitten. Se oli paremmassa kunnossa kuin suurin osa pennuistaan, mukaanlukien Nekku.
Kukaan ei olisi silloin voinut aavistaa, että lähtö tulee näin pian....



Onni, Hilla, Helmi, Alma, Vertti ja Nekku

Hyvää matkaa sateenkaarisillalle Helmi ! Vie terveisiä pojallesi Nasulle. Olit tärkeä niin monille ihmisille ja hyvät muistot jäävät elämään. Sadulle ja perheelle jaksamista suuressa surussa! Halauksia!

Suurinta rakkautta on päästää irti kun sen aika on!