Niin ne mielialat vaihtelee päivästä riippuen. Eilen syvä suru ja nyt...

Päästiin Wian kanssa varapaikalta Harri Laisin tuomaroimaan toko-kokeeseen Vihtiin. Ja niinhän siinä sitten kävi, että onnistuttiin olemaan nollaamatta yhtään liikettä ja tulokseksi saatii EVL1, 281,5 p KP ja luokkavoitto

Istuminen: 10. Kaveri tosin sanoi, että Wiu oli liikutellut etutassujaan.
Paikalla makuu: 7, tarvitsi lisäkäskyn maahan menoon, muuta vikaa ei ollut. Mielestäni kohtuuttoman suuri pistemenetys. - 2 olisi ollut oikea.
Seuraaminen: 7. KAUHEATA!!!! Mun mielestä ei olisi pitänyt saada pisteitä lainkaan. Ei mitään kontaktia, pelkkää haahuilua ja maan haistelemista. Hidas käynti oli ok.
Zeta: 9,5. Puhuttelin koiran ennen tätä liikettä ja se tehosi. Hieno seuraaminen.
Luoksetulo: 9. Pientä ryömimistä, pysäytykset hyviä
Ruutu: 9. Oli taas ryöminyt :(
Ohjattu nouto: 10. Kisan ainoa vasemman nouto. Onneksi meille, koska oikean puoleinen kapula olisi ollut ruudun edessä...
Metallinouto: 10.
Tunnari: 8 JIPPII!!!! Wia teki hyvin työn otti oman ja pudotti, mutta poimi välittömästi takaisin. Tässä tuomari sanoi, että koiran kääntäminen kapuloita laitettaessa olisi virhe. Sanoin, että EIPÄS OLE! Latelin sääntökirjan tekstin ulkoa cool "ohjaaja saa päättää, näkeekö koira noutoesineiden asettelun. Seuraa - ja paikalla -käskyt ovat sallittuja" Heh! Minä kun en yleensä koskaan kyseenalaista tuomareita kisassa. Nyt oli pakko :)
Kaukot: 8. Hyvin mennyt tunnari sai aikaan mun pään sekoamisen. Mulla on jättökäsky "kaukot". Sanoin "odota eikun kaukot" Lisäksi vähän etenemistä.

Nyt on NIIN  käsittämättömän hyvä mieli ja takki tyhjä. Parin viikon päästä toivottavasti seuraava koe yes Wia on parasta mitä voi olla heart

Päivän kruunasi muut uutiset: Sanna H. ja Alli oli tehneet upeaa työtä Kirkkonummen VOI-kisassa. VOI1 tulos, pisteitä muistaakseni 289 ja päälle luokkavoitto. Lisäksi myös Noan kanssa upea AVO1 -tulos! Mä olen niin iloinen Sannan puolesta, se jos kuka on sen ansainnut.
Ja vielä lisää: Mia ja Dina olivat AVO-luokassa. Parivaljakko teki hienoa työtä, 186 p ja AVO1. Hyvä Mia!!!
Ja vielä: Anu ja Luoti kisasivat VOI-luokassa myös, 277 pistettä, VOI1, vaikka nollasivat ruudun. On se Anu velho!

Kiitos kaikille meitä auttaneille ja erityisesti Pia, Mia ja hassun hauska tokotreeniryhmä.

Ilokseni kisaa oli myös valokuvattu. Seuraava kuvakooste kertoo siitä Wian parhaimmasta puolesta. Se tekee kaiken suurella intensiteetillä ja keskittyneesti. Kuvaaja Sirpa Arminen.

Luoksetulon seis-pysäytys

Ruudun merkille menossa...

Merkillä.....

Ruudussa...

Seuraamassa..


Palkintojen jako. Lelu oli liian houkutteleva heart