Ja samalla siis kaksoisvalio ;) Nyt sen nimen eteen liitetään

FI TVA FI MVA BH Borderiinan Gemma

Tänään siis Helsinkiin Tuomarinkartanon vinttikoiraradalle. Näyttelyyn oli ilmoitettu 24 bordercollieta ja paikalla kävi ilmi että niistä 10 oli urosta ja 14 narttua. Avoin luokka nartuilla oli TAAS suurin, 8 koiraa. Tuomarina oli Toni Jackson, Iso-Britannia (kennel Elbereth). Tämä tuomarivalinta oli minulle täsmävalinta, onhan ko. rouva Wian isän Rion kasvattaja. Tuomari tosin ei ole Wiaa koskaan livenä aiemmin nähnyt.

ERI oli tänään tosi tiukassa. Narttujen avoimessa vain kaksi koiraa sai ERIn, Wia ja sen sisko Walla. Jopa erkkarin voittaja sai "vain" EH:n. Wia ei esiintynyt, ei sitten yhtään! Taas se oli sellaista sähläämistä. Mutta niin vain se voitti luokkansa :) Walla luonnollisesti toinen. Molemmille myös SA.

Jännitys jatkui loppuun saakka, koska myös junioriluokan narttu oli saanut ERI SA:n. Valioluokassa esiintynyt Hyytiäisen Sannan Alli (Littlethorn Micra) meni meistä ohi, mutta Wia siis PN2 ja SERTin myötä valioituminen oli totta.

Wia siis osoitti olevansa loistavasti toimiva, mutta myös "sikakaunis" :) Minun koirista ensimmäinen MVA.

Arvostelu:Good size female, good body and bone. Very good angulations, good neck. Attractive head. Broad skull. Good tail set & good long tail. Moves well. AVO ERI, AVK1 SA, PN2 SERT -> FI MVA

RAKAS RAKAS RAKAS!

Wia%20MVA-normal.jpg

Iso KIITOS kaikille paikalla olleille onnittelijoille!!! Onnea myös Sannalle ja Lahinin Ninalle menestyksestä!

Lisäyksenä muutama Pihla Haukisen ottama kuva kehän jälkeen. Kiitos Pihla!

Wia%20MVA4-normal.jpg

Wia%20MVA3-normal.jpg

Wia%20MVA2-normal.jpg

Wia%20MVA1-normal.jpg

Erityisesti minä pidän näissä kuvissa tuosta Wian lempeästä ilmeestä :)