Todellakin...

Laitoin kennelnimianomuksen kiirehtimispyynnön kera bordercollieyhdistykselle jo lokakuun 2010 alussa. Kun joulukuun Koiramme lehdessä ei ollut nimeäni anotuissa kennelnimissä, otin ensin yhteyttä Kennelliittoon. Sinne ei anomustani ollut toimitettu. Sitten otin sähköpostitse yhteyttä yhdistyksen vastuuhenkilöihin, ilman vastausta. Lähetin vielä uudenkin sähköpostin, enkä siihenkään saanut vastausta. Tänään soitin taas Kennelliittoon ja sain tietää, ettei anomusta vieläkään ollut siellä.

Bordecollie-yhdistyksen uusi puheenjohtaja onneksi vastasi puhelimeen, lupasi selvittää asiaa ja sai selville, että kennelnimianomukseni on lähtenyt Kennelliittoon EILEN! Hitto! Kolme kuukautta ovat paperit lojuneet yhdistyksen paperikasoissa. Uusi puheenjohtaja ei sotkuun ole syypää millään lailla, jonka hänelle sanoinkin, mutta ihmetyttää todella tällainen toiminta.

Tämä tarkoittanee nyt sitä, etten tod.näk. millään keinolla ehdi saada kennelnimeä viralliseksi ennen Ankin pentujen syntymää ja luovutusta. FCI:n suuntaan asiaa ei voi kiirehtiä koska syy ei ole Kennelliitossa vaan rotuyhdistyksessä. Rekkareihin ei siis kennelnimeä tule, vaikka jälkikäteen pennut voidaankin kennelnimelle rekisteröidä.

Harmittaa......