Nyt on maailmalla kolme viidestä, tai no neljästä, kun kotiin jää yksi.

Ensimmäisen lähtö oli minulle tiukin, eli Lara (Bianca) lähti torstaina. Tuli siinä tihruuteltua muutamankin kerran. Ässä (Roger) lähti perjantaina ja tämän penskan lähtö otti taas Kirsille tosi koville. Lauantai oli välipäivä ja tänään sunnuntaina lähti Marwin Maaritin mukana Vaasaan. Joo Maarit en itkenyt sun nähden :) Hienoja pentuja kaikki.

Ensi perjantaina lähtee Viksu (Mowgli). Siihen saakka harjoittelemme hihnakävelyä ja laajennetaan hiukan reviiriä. Niitä toivottuja kaukokäskyjä en kyllä ehdi opettaa :) Tiitun tapakoulutus alkaa todenteolla Viksun lähdön jälkeen.

Talo tuntuu suorastaan hiljaiselta. Juu, kyllä noista kahdestakin lähtee ääntä ja pärinää, mutta onhan se iso ero viiteen riekkuvaan pentuun.

Jännittää huominen töihin meno. Sanna-naapuri on luvannut käydä pennut päivällä ruokkimassa, joten niillä ei pitäisi olla suurempaa hätää. Itseä ei vain voisi vähempää kiinnosta työt juuri nyt. Mutta elettävä on...

Toivon, että kuulen pennuista usein ja kuvia saa lähettää vaikka sähköpostin täyteen :) Eiköhän me viimeistään kesällä tavata koko porukan kanssa. Treenatkaa treenatkaa...