Sunnuntaina oli cavojen erkkari Lohjalla. Päätin sittenkin mennä, kun kerta olin maksanut sen, eikä näyttely ollut kaukana. Yritin tähdätä lähelle avoimen luokan alkua ja paikalla olin klo 11.30. Luulin pääseväni pian kotiin EH:lla...Nuokut sitten kesti ja kesti..Avoimessa luokassa oli narttuja 42 kappaletta. Mrs Katie Sloan Iso-Britanniasta oli hyvin perusteellinen ja etenkin liikkumiseen kiinnitti runsaasti huomiota. Urokset oli jo kauan sitten arvosteltu, kun vielä narttuja arvosteltiin.

Anki esiintyi mielestäni oikein mukavasti. Liikkuminen oli reipasta, kuten aina. Pöytä ei edelleenkään ole sen lempipaikka, mutta urheasti neiti seisoi hievahtamatta paikallaan tuomarin käsitellessä sitä hyvin kauniisti. Arvostelu seuraavassa:

"Smaller and finer maid. Would prefer much darker eye. Good earset and head proportion. Correct bite. Well fringed and good lenght of ears. Would prefer better shoulder placement. Good spring of rib. Compact body. Level topline standing and in move. Good tailcarriage. Moving close behind and slightly wide in front." Tulos AVO ERI, ei tullut SA:ta joten kotiin päästiin lähtemään noin klo 15.30.

Tämä oli Ankin viimeinen näyttely. Sen kunniaksi neiti pääsi illalla eroon tavaramerkikseen muodostuneista ja ihastelua herättäneistä korvakarvoistaan. Ne kun olivat vain tiellä syödessä ja treenatessa ja keräsivät roskia (mm. takiaisia) tolkuttoman määrän takkuuntuen helposti. Leikkasin karvoja pois noin 7 cm ja nyt neidillä on hieno polkkatukka  Trimmasin myös tassukarvat lyhyiksi. Typy näyttää ihan pennulta. En näe mitään järkeä juosta näyttelystä toiseen, kun en usko, että niitä sertejä koskaan tulee. Ihan riittävän kauniiksi Anki on todettu nytkin.

Lauantaina olin huiskimassa liikenteenohjaajana Lady's Club -näyttelyssä. Pitkästä aikaa talkootöissä näyttelyssä. Oli kivaa.