Innostuin tänään menemään Puolarmaariin heittelemään frisbeetä koirille. Wiahan rakastaa ko. lajia. Tiitulla petti kunto, mutta Wia vain jatkoi ja jatkoi. Olisi varmaan tehnyt hamaan tappiin saakka, jollen olisi lopettanut. On ne ihania :) Tuloksena erittäin rapaiset ja väsyneet koirat :) Anki touhotti ihan omiaan :). Juu ja Espoon kaupunki on näköjään päättänyt häätää koiraihmiset lopullisesti Puolarmaarista, Treenipaikalle ja myös sinne lenkkimaastoon, oli laitettu frisbee-telineet, joten kovia yhteenottoja tiedossa kesälle :( Talvellahan latuja oli ihan_joka_paikassa, joten lenkkeily oli todella vaikeata.

Aloitan toukokuun alussa Tiitun kanssa agilityn :) Päästiin HETI uuden seuramme alkeisryhmään, vanhassa seurassa kun siitä ei ollut toivoakaan :( Mitä järkeä on kasvattaa seuran jäsenmäärää ihan mahdottomasti, kun ei paikkoja ole?! Itse kuitenkin olen ollut varsin aktiivinen seuran eteen tehdyssä työssä. Eikä silti ollut tarjolla, kuin viiden kerran perehdytys.... Koin tarjotun "kurssin" lähinnä loukkauksena! No nyt siirrän sen aktiivisuuden toisen seuran hyödyksi ;) 

Alunperinhän minä menin vanhaan seuraan tokon valmennusryhmän vuoksi, mutta sekin kuoli omaan mahdottomuuteensa ja ihmisten keskinäisiin erimielisyyksiin melko pian jäseneksi liittymiseni jälkeen (mulla ei mitään tekemistä sen kanssa). Kun ihmiset vain riitelee, niin ei siitä hyvä tule. Miten voi yhden ihmisen sooloilut saada niin paljon myrkyllistä ilmapiiriä aikaan... No ehkä (ja toivottavasti) se parempi fiilis tässä uudessa seurassa syntyy :) Olen mä jäsen edelleen vanhassakin, mutta miksi ihmeessä laittaisin jatkossa tikkua ristiin, kun en vastinetta saa...

Juu ja RIIMILLE toinen AGISERT Joensuusta :)

Muutakin jännää on tiedossa, mutta siitä myöhemmin :)