Viksu Terhin sanoin <3

"Viksu

Pieni ”orpopoika” tassutteli meidän perheeseen kaksi vuotta sitten niin kuin olisi aina siellä ollutkin. Viksu on luonteeltaan iloinen velikulta, avoin ja ystävällinen. Se on valloittanut oman väkensä lisäksi myös laajan fanijoukon niin naapuriston koiria kuin ihmisiäkin.

Alun perin Viksun harrastuksia oli tarkoitus olla jälki ja haku, mutta Karin aikapulan vuoksi ”uhrauduin” (lue: sormet syyhyen pääsin) opettamaan Viksulle myös agilitya. Olemme edenneet pikku hiljaa, mutta määrätietoisesti tehden pohjatyöt kunnolla. Mihinkään ei ole kiire - Viksun kanssa treenaaminen itsessään on jo äärettömän antoisaa. Viksu keskittyy tehtäviinsä upeasti ja se ei häslää turhia. Tämä ei kuitenkaan tarkoita sitä, etteikö se tekisi asioita vauhdikkaasti ja isolla moottorilla, mutta sillä on aina järki mukana tekemisessä. Viksu on fiksu J .

Tämän vuoden harrastusrintaman suunnitelmissa ovat BH-koe, ensimmäinen jälkikoe ja ensimmäiset viralliset agilitykisat.

Kiitos Tiina ihanasta Viksusta  <3 "

Viksu%201%20v%20naama.jpg

Viksu%20kuvaus%202.jpg Viksu%20kuvaus3.jpg

Valitettavasti alimmaiset kuvat olivat tosi pieniä. Mutta siinä toisessa on myös velipuoli Mortti. Kasvattajan suurin kunnia on se, että kasvatinomistajan perhe on valmis ottamaan sinulta myös uuden koiran. KIITOS Terhi, Kari, Reetta ja Santtu.