Sain äsken puhelinsoiton hyvin onnelliselta ihmiseltä  Elli, Wian sisko (Borderiinan Giggi) oli tänään Siuntiossa tokokokeissa ja tuloksena ALO1, 191 p KP ja sijoitus 2/12! Tämä oli jo toinen ykkönen Ellille. ONNITTELUT MIA JA ELLI!!!  Pian AVO-luokkaa päin....

Nyt odottelen Suri-äipän tulostietoja... Suri on kisaamassa ensimmäistä erikoisjälkeään...

*Nyt se tulos tuli, vaativissa olosuhteissa 75/100 pistettä, koulari FH1. Ihan mielettömästi ONNEA Pia ja Suri. Äippä (ja lapset) jyrää... On se Suri monipuolinen koira ja Pia hyvä kouluttaja, ei voi kuin ihailla!

* Lisäys 24.5.2011. Selailin koiranettiä ja huomasin, että vuoden 1998 tai sen jälkeen jälkeen syntyneistä bordercollieista vain KAHDELLA on aiemmin tämä FH1 -koulari. Suri siis on kolmas. Erikoisjälki on varmasti yksi vaativimmista lajeista näemmä PK-puolella, lisää Surin tuloksen arvoa valtavasti!!! Ei tähän mikä tahansa rekku pysty...

Eilen oli kolmas nASTa. Tällä kertaa rata oli selkeästi vaikeampi kuin aiemmin ja niinhän siinä kävi, että hukkasin Ankin radalla, pasmat menivät sekaisin ja hylly (useammassa kohdassa, heh heh! ) Mutta ei haittaa, tämä on silti ihanaa! Uudet agi-kengät on loistavat, kiitos Berralle!

Huomenna on taas agilitypäivä, kun AST:n vuoden ensimmäiset viralliset kisat ovat. Koko päivä meneekin sitten kanttiinihommissa.

Anki pudottaa karvaansa huimaa vauhtia, saattaapi olla, että jätän erkkarin väliin ensi viikonlopulta. Wian osalta näyttelytreeniä lisään runsaasti, sisuunnuin erääseen asiaan tosissani. Erkkarissa sitten nähdään.... ja hymyillään... Noh, kuka hymyilee ja kuka ei  Tosin en usko, että Wian tulos riippuu juurikaan sen esiintymisestä. Se vain on tyypiltään sellainen, etteivät kaikki tuomarit tykkää. Kaikki siskot muuten juoksevat peräkkäin. Kiva nähdä pitkästä aikaa Ulla / Lilli ja Sofia / Walla. Tosin Wallan olen nyt lyhyellä ajalla nähnyt kaksi kertaa ja todennut, jotta onhan kaunis!