Ja näyttelyt jatkuivat. Tänään vuorossa Helsingin ryhmänäyttely ja tuomarina Jaana Hartus. Tiesin etukäteen, että ko. tuomari tykkää hyvin liikkuvasta koirasta, mutta hakee ehkä kompaktimpaa koiraa kuin Wia on. En siis odottanut mitään muuta kuin kokemusta.

Avoimessa luokassa taas eniten narttuja, olisko ollut 7 tai 8. Wia toisena arvosteluun. Juoksu meni taas hyvin, paremmin kuin eilen. Tosi hyvä se tunne, kun tuntee juoksevansa yhdessä koiran kanssa ja eteneminen on sujuvaa. Seisotukset taas tökki, mutta ei niin paljon kuin eilen. Wialle yllätyksekseni ERI. Kolme avo-narttua sai erin ja Wia sitten päätyi sille AVK3 sijalle. Olen tulokseen tyytyväinen.

Arvostelu: Erinomaisessa lihaskunnossa esiintyvä tasapainoisesti rakentunut pitkälinjainen keskivahva narttu. Hyvä pää ja hyvä runko. Tasapainoiset kulmaukset. Etenevät maata voittavat liikkeet. AVO ERI AVK3 ei SA:ta

Kolmesta peräkkäisestä näyttelystä siis 2 x ERI, 1 x EH, 1 x SA, 1 x vara-SERT, 1 x PN3 ja kolme luokkasijoitusta. Ei paha tälle koiralle. Sitä SERTiä ei saatu, mitä lähdin tavoittelemaan, edes jostain näistä, mutta ei voi mitään.

Noin kuukausi aikaa juoksun alkamiseen!! Nyt jo jännittää kuinka käy, saanko suuren unelmani toteutettua. Monta mutkaa vielä matkassa.

Ainoa mikä tässä tökkii on se, että töihin täytyy mennä taas huomenna. Meillä on tosi raskasta tällä hetkellä koko talossa ja ilmapiiri on todella huono. Tämä heijastuu mm. siten, että esimiehet eivät ihan pysy siinä asiallisessa käytöksessä, mitä pitäisi. Itse sain sen kokea viime viikolla, jälleen... Vielä 4 vuotta 7 kk pitäisi kestää.