Eipä ole ollut paljon mielihaluja päivitellä blogia. Luonnetestin jälkeen mieli on ollut aika maassa. Wialla hajosi kaikki tokon puolella -> tuli pelkkiä EVL0 tuloksia  ja hetkeksi laitoin kaikki harrastukset jäähylle. Luovuin jopa agilityn kesätreenien ryhmäpaikasta. Itsekseni olen kyllä käynyt treenailemassa ja jopa yhdet möllikisatkin kisasin Veikkolassa. Tultiin toiseksi siellä, ei siitä sen enempää.. wink

Ilonaihe tuli kuitenkin eilen. Olin lupautunut esittämään Saviojan Annen kasvatteja Lohjan näyttelyyn. Joo, ihan oikeasti en jännitä toisten koirien esittämistä, Wian vain. Päätin kuitenkin viimetingassa ilmoittaa myös Wian, koska se on hyvässä turkissa ja tiesin että Maija Heinilä Norjasta on äärettömän mukava tuomari. Myös Elli-sisko oli ilmoitettu. Katjakin lähti mukaan, koska Anne oli sitten päättänyt ilmoittaa neljä koiraansa ja ylimääräisiä handlereita tarvittiin... Oli niin hiiskatin kylmä ja vettä tihuutti.

Esitin Annen Allin junioriluokassa, se sai EH:n. Siitä lennossa heti Wia kehiin ja 6 AVO-nartusta ensimmäiseksi riviin. Ja tietysti ekana myös yksilöarvosteluun. Juokseminen meni kohtalaisen hyvin, eikä häntä, yllätys yllätys, noussutkaan korkealle. Seisottamisessa oli ongelmia, mutta yksilöarvostelun jälkeen tajusin miksi: Mulla oli NAMIT kädessä! ERI napsahti silti. Kilpailuluokassa sitten jätin namit taskuun ja Wia oli paljon rauhallisempi. Ja juoksu sujui vielä paremmin. Yllätys oli melkoinen, kun Wia voitti luokan ja sai SA:n. Elli sai myös ERIN mutta ei SA:ta.

Koska myös avoimen luokan toiseksi tullut ja veteraaneissa juossut Annen Possu saivat ERI SA:n, oli Paras Narttu -kehässä kolme koiraa. Tuomari sitten arpoi jonkin aikaa sijoituksia, mutta ei missään vaiheessa siirtänyt minua ja Wiaa pois kärjestä. Lopulta hän osoitti meille voittajan pallia. Lisäksi saimme siis Wian ensimmäisen SERTin. Kyllä tuntui ja tuntuu hyvältä!!!

ROP-kehässä vastassa oli todella kaunis Muttaburra-poika. Se sai lopulta ROP-ruusukkeen ja Wia oli siis VSP. Tästä olin erityisen iloinen (tuomarin hämmästykseksi cool ), sillä siinä säässä ei TODELLAKAAN olisi huvittanut jäädä odottelemaan ryhmiä.


Arvostelu:
Erinomainen tyyppi. Hyvät mittasuhteet. Valpas ilme. Hyvä sukupuolileima. Tarpeeksi kulmautunut. Sopiva luusto rodulle. Liikkuu hyvin ja yhdensuuntaisesti. AVO ERI,AVK1,SA,PN1 SERT ja VSP






Ja toinen ilonaihe. Ostin viime vuoden keväällä "lohdutus"orkidean, kun Anki ultrattiin tyhjäksi. Tuolloin kukka kukki kolmella vanalla todella pitkään ja hartaasti. Koska en ole mikään hortonomi, en uskonut että uusintakukintaa saan aikaan. Noin 3 kuukautta sitten kukka yllättäen alkoi työntää yhtä kukkavanaa tulemaan. Ko. vana jakautuikin neljäksi ja tässä lopputulos :

Hieno!