Työt alkoivat taas ja en nyt kyllä ihan riemusta hyppinyt. Minulle oli luvattu että hommat hoituvat lomani aikana. Kuinkas sitten kävikään... Paperipino pöydällä oli melko korkea... No minä en aio ottaa asiasta painetta. Teen kun kerkiän :)

Muiden pentujen lähdettyä koteihinsa, olen käyttänyt aikaa Runon totuttamiseen remmiin, vapaana oloon,luoksetuloon, autoajeluun. Penikka vaikuttaa TODELLA lupaavalta tenavalta. Tulee aina kutsuttaessa, pitää itse huolta siitä, että pysyy laumassa ja häntä heiluu aina. Ja mitään se ei pelkää! Mä luulen, että tältä saattaa olla odotettavissa vaikka mitä... Kiirettä en kuitenkaan pidä. 

Korvat ovat Runolla alkaneet nousta. (Vanillalla liimattiin, koska olivat varsin "villit") Mikäli korvista ei ole tulossa selkeästi eri paria, en aio liimausprojektiin lähteä. Kasvakoon pystykorvaksi :) Ja muuten... haukkunut se ei ole kertaakaan! Morttihan keksi haukkumisen viimeisen pentula-viikon aikana.

Mukavia uutisia on kuulunut myös Vanillan ja Mortin kodeista. Oppivaisia ovat nekin. Parin viikon kuluttua käyn tapaamiskierroksen ja ainakin Vanillan/Elenan kanssa alamme perehtyä tottelevaisuuden saloihin.