Ystävälläni Pialla on suunnitelmia parin pentueellisen verran. Vilkaise tuolta sivupalkista vasemmalta Magical Joy bordercolliet. Uskallan suositella :)

Meille kuuluu sitä sun tätä. Kasvattini Ässä kastroitiin viime perjantaina tuon autoimmuunisairauden takia. Sitä ennen Ässä kerkesi käydä Tuuloksen näyttelyssä hakemassa ERInomaisen arvostelun tulevia valiotitteleitä varten. Tsemppiä Ässä ja Sini!

Maarit ja Marwin on taas kisanneet tokossa tauon jälkeen. Tuloksena yli 290 pistettä.... Vahvaa työtä jälleen ja tähtäimessä on luonnollisesti ensi vuoden SM-kisat. Marwinillekin näyttelystä Kokkolasta 21.8.2016 PU3-sijoitus.

Viksu on tekaissut jo toisen LUVAn agilityssä, enkä usko että kauaa menee kun luokkanousu on edessä.

Me ollaan menossa Tiitun kanssa Lahden KV-näyttelyyn ihanalle tuomarille Meg Purnell-Carpenterille puolentoista viikon päästä. Koiria 26 ja tosi kovia sellaisia, joten odotuksia ei ole, mutta iki-ihana tuomari on. Tämän lisäksi ilmoitin kaikki kolme bc-tyttöä Messariin. Himppasen kirpaisi, mutta jos tämän kerran :) Yleensähän minä en Messariin ilmoita. Sielläkin britti-tuomari. Myös Vanilla ja Mortti ovat tulossa.

Koerintamalla en edelleenkään ole jaksanut aktivoitua, treenataan kyllä ja hyvin menee.