Meille on muuttanut joku ylimääräinen asukas. Ihan varmasti en sitä itse ole meille asumaan kutsunut! Se on herra nimeltä Murphy! Sitä ei varsinaisesti näy mutta se putkahtelee esiin mitä erilaisimmissa ilmiasuissa. Tänään kuudenkympin ja kuoleman väliltä olevana partasuisena kuulantyöntäjänä. Luit ihan oikein KUULANTYÖNTÄJÄNÄ!!!

Tokokisa Hollolassa. Pitkän tauon jälkeen... Tuomarina Ossi Harjula.

Paikalla istuminen: 10 (positiivisena puolena, Wia ei liikuttanut tassujaan)

Paikallamakuu: 0. (viereisessä kehässä joku ohjaaja kirkaisi kimakalla äänellä "sivu" jolloin Wia luuli että mami kutsuu. Oli hypännyt 1,5 m eteenpäin ja sitten lamppu syttyi pienen koiran päässä: "Ei kai se mua varten ollutkaan". Siinä se sitten oli istua nököttänyt ihan hiljaa loppuajan) Tämä siis työtapaturma!
Seuraaminen: 8 Wian seuraamiseksi oikeasti hyvää smiley

Zeta: 8,5. Asennot nappeja, mutta ohjaaja pökelö kävelytti koiran suoraan merkin päälle, jota Wia sitten päätti haistella.

Luoksetulo: 9. Hienot napakat pysähdykset, pieni vinous loppuasennossa.

Ruutu: 10. Jippii! Ensimmäistä kertaa onnistui kokeessa. Merkkijumppa on tuottanut tulosta

Tauko, jonka aikana herra Murphy päätti ilmestyä angryHän päätti aloittaa kuulantyöntöharjoitukset noin 10 metrin päässä EVL-kehästä. Kuula tuli välillä kehän suuntaan, välillä pitkän sivun suuntaisesti. Naureskeltiin kanssakilpailijoiden kanssa, että ei tuo kyllä varmuudella 20 metriä pukkaa HEH HEH! Kehätoimitsijat eivät sitten puuttuneet vanhan herran tekemisiin mitenkään. ÄÄÄH TÖMPS ÄÄH TÖMPS!!! (itku pitkästä ilosta...)

Ohjattu nouto: 0. Sain arvonnassa vasemman kapulan, joten oletin ettei mr Murphyn kuulaharjoitukset häiritse, koska nouto vastakkaiseen suuntaan. Mitä vielä... Wia merkille taas hyvin (joka sinänsä hieno juttu) Ohjaus vasemmalle, käsky TUO. Wia sinkosi kuin tykin suusta oikealle kohti herra Murphyä, joka sillä samaisella hetkellä päätti lennättää kuulansa ilmaan. Koiralle karjaisu SEIS. Sain pysähtymään kehän sisällä. Uusi ohjauskäsky ja taas Wia kohti kuulasetää. Tässä vaiheessa kutsuin koiran pois. Tuli sanottu "PERKELEEN kuulantyöntäjä" aika isolla äänellä. Ihme kun en saanut varoitusta epäsopivasta kielenkäytöstä.

Hyppynouto: 6. Heitin kapulan ja annoin koiralle hyppykäskyn. Wia hyppäsi ja TAAS singahti kohti Murphyä, kun setä edelleen työnteli sitä kuulaa.. Käsky SEIS ja uusi komento "TUO" Wia pyöri hetken paikallaan kuin puolukka paikassa X ja viimein huomasi metallikapulan, jonka sitten palautti tyylillä viereeni. Armosta tuli nuo pisteet.

Tunnari: 0. Mun oma olotila oli niin raivon ja itkun partaalla, että paineistin omalla olemuksellani koiraa liikaa. Poimi vaan lähimmän, eikä se tietenkään oikea ollut. Mun moka (joka harmittaa paljon).

Kaukot: 8,5. Tähän sain koottua itseni niin, että annoin käskyt normaalilla äänellä. Vaihdot hyvät, tuli ehkä 10 cm eteenpäin.

Lopputulos 207,5 EVL3-tulos. Ihan pienellä laskutoimituksella on helppo nähdä, että häiriöttömällä suorituksella ykkönen olisi tullut (ohjattu ja hyppynouto ovat Wian vahvoja liikkeitä, kuten tunnarikin). Mutta eipä tullut...

Kerrankin Ossi Harjula oli viisas, eikä sanonut mitään, kun kävin kättelemässä. Näki vissiin naamasta, että nyt ei ole hyvä hetki antaa "treenivinkkejä". Jos ei paikalla olleet tutut olisi estäneet, olisin varmaan käynyt lataamassa sitä pappaa päin näköä! Niin paljon vitutti suoraan sanoen angry

MITÄ liikkuu päässä ihmisellä, joka NÄKEE että kentällä on koirien kilpailu käynnissä ja SILTI tulee siihen lähietäisyydelle "harjoittelemaan" Ei ilmeisesti mitään!!!  Juu juu, EVL-koiran pitää kestää häiriötä, mutta liika on liikaa minun mielestäni. Sinänsä häiriö oli kaikilla sama, paitsi viimeisenä suorittaneella koiralla, mutta en hyväksy tätä siltikään. On mielestäni kehätoimitsijoiden tehtävä käydä sanomassa, että kenttä on varattu koirakisoja varten, eikä sinne silloin sovi tulla työntelemään kuulaa. Ainakaan noin lähietäisyydelle. Sitä tilaa kun oli kauempanakin.

Koko kevät meni päin persettä sen luonnetestin takia, kesällä astutus ei onnistunut ja nyt vielä tämä. Mä olen sitä mieltä että nyt tämä epäonni voisi jo loppua. Voisiko joku siis PLIIS tulla sanomaan tällä Herra Murphylle, että muuttaisi meiltä pois.

Ja ne jotka eivät tiedä, on olemassa nk Murphyn laki: Kaikki mikä voi mennä pieleen, menee pieleen. Ja sekin mikä ei voi mennä pieleen, menee pieleen. Että silleen...

AAARGH! Nyt korkkaan kaljan ja huomenna katson seuraavan kisapaikan.