JIHHHUUUUU! Tänään oli Wialle varattu ultrausaika Viitasen Minnalle. Riskinä oli, että olisimme liian aikaisin liikkeellä, mutta tuo Joulu pisti hieman suunnitelmia uusiksi. Wia lattialle selälleen ja ultran anturi kiinni. Samantien Minna sanoo "tiine on". Minä siihen "ai mitä? miten niin?" Minna "no kato tuossa on pentu" Ja sitten niitä löytyi lisää ja ainakin viisi oli tulos. Siis ihan käsittämätön olo! Ainakin osa ystävistäni tietää, kuinka suuri juttu tämä minulle on. Kaiken epäonnen jälkeen. Sain siis kaikkein tärkeimmän joululahjan, mitä voin kuvitella!

Pennut siis syntyvät arviolta viikolla 4, jos kaikki menee hyvin. Ja luovutuksessa pennut ovat viikon 11 lopulla.

Pentukyselyt ovat edelleen tervetulleita. Muutama varma koti on toki odottamassa tätä sähäkkää ja monipuolista pentuetta, mutta mielelläni otan listalle muutaman enemmän. Lähetä sähköpostia tiinam.kinnari @ kolumbus.fi (välit pois) ja kerro itsestäsi, koirakokemuksestasi ja suunnitelmistasi harrastusten suhteen. Toki minulle voi myös soittaa 040-4155922, mutta vain iltaisin klo 18 - 21 välillä.

Nyt odotellaan ja aletaan tehdä lisähankintoja. Kivaa !!!!

Lisäys 18.12.2013

Wian strategiset mitat tällä hetkellä: Tiineysvuorokausia 28, vyötärö 48 cm ja paino 17,5 kg. Painoa on tullut lisää noin kilo kuukauden aikana. Tarttee vissiin vähentää hieman ruokaa (vaikka ei sitä kyllä ole lisättykään vielä) Nisät ovat helakan vaaleanpunaiset ja himpun verran turvonneet. Ja typy seuraa minua ihan joka paikkaan :)

Wia  tullaan röntgenkuvaamaan ennen pentujen syntymää, jotta tiedän sitten tarkalleen, kuinka monta pentua pitäisi ulos tulla.

Olen myös tehnyt päivityksiä pentusuunnitelma -sivulle.