Pitkä päivä takana Tuomarinkartanossa Royal Canin-kansainvälisessä koiranäyttelyssä. Tuomarina bordercollieilla Maija Heinilä, Norja, jolla Wia on ollut aikoinaan VSP vuonna 2012. Ilmoitin sekä Wian että Tiitun, koska tykkään tuomarista. Aidakin tuli ensimmäiseen näyttelyynsä.

Siis Wiaahan ei olisi ilmoitettu, jollei rakas ystäväni Pia (Viljamaa) olisi suostunut ja sitoutunut esittämään Wiaa. Minun kanssa se kun vain koheltaa. Pia oli ilmoittanut omista koiristaan mummo-Surin (Wian emo) sekä Chappen ja Cheron. Teimme etukäteen sotasuunnitelman, MIKÄLI kaikki meidän nartut pääsisivät paras narttu -kisaan. No siitä toteutui Tiitu, Wia ja Suri :)

Chappe voitti urokset ollen siis PU1 AVK1 CACIB. Sertithän Chappella on täynnä. Chero oli mun PU-luokassa esittämänä PU4 ja lopulta VSP-VET. Tellun Hermanni oli PU2 ja jälleen vei sertin. 

Nartuista Tiitu ja Aida yhtäaikaa avoimessa luokassa kehään. Katja vei Aidaa tässä vaiheessa ja minä Tiitua. Aida heti Tiitun perässä. Tiitu ei esiintynyt ihan niin hyvin kuin toivoin, mutta silti ERI. Nappasin Aidan lennosta. Aidalle EH todella kivalla arvostelulla. Aida on pudottanut kaiken karvansa, joten se on todella ilmava. Kilpailuluokassa Tiitu yllättäen voitti koko luokan saaden AVK1 + sen himoitun SA:n.

Sitten jännäämään, miten Wia esiintyy... Ja esiintyihän se :) Kiva katsoa kun se juoksee niin hienosti Pian kanssa. ERI tuli....Saako SA:n, no saa.... JIPPII!!

Suri vielä VEK1 SA. Jo tässä vaiheessa tiesimme että Suri tulee voittamaan nartut, niin ihastunut tuomari siihen silminnähden oli. Ja olihan se liike silmiähivelevää. Upea, upea koira!!!

Paras narttu-kisassa viisi koiraa, myös Jääskeläisen Sannan Fiona oli saanut ERI SA:n. Ja Tellun Aino. Sanna käteltiin ulos, joten kehään jäivät Suri (Katja esitti), Wia (Pia esitti), Tiitu ja Aino. Tiitu komennettiin melko pian paikalle PN4. Ja perässä Wia PN3. Suri voitti kuten odotinkin eli PN1 ja myös ROP-VET ja Aino oli PN2.

Minä siinä seisoskelin ja ajattelin, että lämmintä kättä tuli. Pia hokee siinä, että Wia saa CACIBin, Wia saa CACIBin !!! En sitä tajunnut heti, mutta kun PN1 oli veteraani, PN2 juniori, niin Wiallehan se sitten tuli :) Tiitulle siis vara-CACIB ja vara-SERT, Ainon viedessä jälleen SERTin.

En varmaan vieläkään ole ihan tajunnut tätä. Toki toiveissa oli CACIB, mutta en siihen uskonut kuitenkaan. Ihan älyttömän isot KIITOKSET PIA!!! Ja KIITOS Maija Heinilä :)

Tuomarilla oli sitten hauskaa, kun kerroimme, että PN1 oli mummo, PN3 tytär ja PN4 tyttärentytär. LIsäksi kerroin, että tuomarilta Wia sai ensimmäisen SERTin ja nyt ensimmäisen CACIBin :)

Lopulta Pian Chappe oli ROP ja Suri VSP. Ryhmässä ei sitten menestystä tullut.

Rankka, mutta ihana päivä.

Telttakunnan saalis :)

20160522_120142.jpg

Wian ja Tiitun saalis :)

20160522_121542.jpg