Kaikilla muilla paitsi ensimmäisenä syntyneellä tytöllä, Leenulla, on silmät avautuneet. Naapurin Sanna tuli pentuja katsomaan ja yht'äkkiä huomasin kiiltoa silmänraoissa. Pennut ovat nyt 13 vrk ikäisiä.

Aamulla parilla niistä oli jonkin verran ripulia. Johtunee runsaasta maidosta. Olin jo säntäämässä apteekkiin paniikissa. Onneksi juttelin parin kokeneen kasvattajan kanssa ja en ole enää huolissani.

Pennut ovat myös nousseet jaloilleen. Toki kävely on vielä enemmänkin hoipertelua, mutta silti. Aktiivisimpia "kävelijöitä" ovat Mortti ja Liinu.

Huomenna joudun palaamaan töihin 2,5 viikon ajaksi. Sen jälkeen sitten neljän viikon loma. Yhtään ei huvittaisi mennä, mutta pakko jotta saa ruokaa pöytään.

Eilen pääsin kaverin paikalle Jessica Swanljungin tokokoulutukseen Tiitun kanssa. Oli kyllä juuri niin hyvää opetusta kuin odotinkin. Arvostan ko. henkilöä todella paljon sekä kouluttajana että kisaajana. Aina ystävällinen kaikille. Tiitu teki tosi hyvin töitä, olin todella yllättynyt. Ehkä siitä kuitenkin tokokoira joskus tulee. Pitää yrittää muistaa vinkit mitä Jessica antoi. Jatkossa tulen kyllä hakemaan yksäreitäkin.