Tänään siis koitti eron päivä. Mortti ja Vanilla lähtivät koteihinsa.

Vanilla (Liinu) muutti Helsingin Viikkiin Elenan ja miehensä harrastuskaveriksi. Kotona myös toyvillakoira Stella. Vanilla tulee harrastamaan pääasiassa agilityä ja Elena treenaakin samassa yhdistyksessä kuin minä. Eiköhän me Elena saada tutustumaan myös tokon ja pk-jäljen saloihin :) Vanilla on pikku puuhastelija, pusuttelija joka valloitti meidät kyllä ihan täysin. Rauhallisin näistä kolmesta ja myös helpoin käsitellä. Moottoria kyllä löytyy, eikä todellakaan ole mikään lapatossu.

Mortti muutti minulle jo entuudestaan tuttuun ja rakkaaseen kotiin Mäntsälään. Mortista tulee agilitykoira, mutta eiköhän se kaikkia perheen muitakin harrastuksia tule tekemään. Uusi omistaja on Terhi. Perheessä on jo aiemmin minun kasvattini Viksu ja Anki-cavan siskontyttö Redi. Mortti.... Siis aivan ihana! Jos olisin voinut uroksen meille ottaa, niin kotiin tämä olisi jäänyt :)

Onnea molempiin perheisiin! Ja toivottavasti näemme pian!

Tämä projekti oli tässä. Jotenkin on olo kuin ilmat pois päästäneellä ilmapallolla. Monta asiaa meni eri tavalla tässä projektissa, kuin ensimmäisessä, mutta päällimmäisenä tunteena on ihan hyvä olo. Onneksi näitä pentuja ei tuon useampaa ollut. Olisin tullut hulluksi, sen verran virtaa näissä oli. Rytinä ja ryske oli loppuvaiheessa jo melkoista. Nyt on hiljaista :)

Runo... pieni kaunotar, melkoisen määrätietoinen pikkuneiti. Meillä alkaa nyt yhteinen taival ja toivon mukaan myös sinusta kasvaa hieno pieni bc-tyttö. Rakas olet alusta asti!

Seuraavat suunnitelmat vasta vuodelle 2017 - 2018.

Kiitos Sanna ja Maija Riimin käytöstä. Toivottavasti pennut ovat kunniaksi isälleen.