Taitaa olla aika heittää haaveet ja tavoitteet nurkkaan tämän vuoden SM-kisojen osalta, niin koville kuin se ottaakin.  Minun ja Wian välillä on nyt joku iso solmu seuraamisen osalta. Viikonlopun kisoissa seuraaminen ei lähtenyt käyntiin lainkaan, alkoi juoksuosuudella ja lopulta keskeytin liikkeen, 0 pistettä. Seilasi 1,5 metrin päässä minusta, ei kontaktia lainkaan lisäkäskystä huolimatta. Ulkopuolella virittelyissä oli kaikki toiminut ihan hyvin. Heti kehän sisään astuttaessa Wia menetti korvansa. Aiemmin tämä seuraamisongelma ei ole Z:taan heijastunut, mutta nyt siinäkään ei seuraaminen ollut juuri mistään kotoisin, asennot tosin teki kaikki. Taisi tulla 6 pistettä.

Ruudusta 0. Tässä oli se tilanne, että kun kaikki liikkeet tehtiin peräkanaa, oli ohjattu ensin ja sitten ruutu. Ohjatun Wia teki hienosti, 9, mutta samasta pisteestä samalle merkille heti perään ruutuliikkeeseen oli meille liian vaikea. Wia lähti tekemään uudelleen ohjattua, eikä löytänyt ruutua millään. Tämä on treenin paikka.

Kaukoissa jätettäessä oli liikahtanut eteenpäin 10 cm (taas), asennot hyvät, 6. Metallihyppynoudossa oli karata liikkurin käskystä, en muista pisteitä, olisiko 8, luoksetulossa seisomisessa toivomisen varaa, 8. Tunnari 9, istuminen 9, paikallamakuu 10.

Tuomarina Kari Kielo. Liikejärjestys oli ihan sekava: PI, PM, Kaukot, Tunnari, MH, Ohjattu, Ruutu, LT, Z, seuraaminen. Tulos 205 p EVL3. En huutanut hurraata kisan jälkeen :(

Olen nyt menossa yksityistunnille erittäin kokeneelle kouluttajalle perjantaina. Hartaasti toivon, että hän osaa antaa minulle avaimet tämän seuraamisongelman selättämiseen. Mä en usko, että kyse olisi kisamaisten treenien puutteesta, vaan ongelma on meidän yhteistyössä. Tosin SM-kisojen kannalta olen auttamatta liian myöhässä. Peruin jo joukkuepaikkani, henk.koht osallistumista on aikaa miettiä 4.6.2013 asti. En näe järkeä lähteä kisoihin, vaikka muut osiot olisivat kuinka vahvoja tahansa. Minun omaan päähän vaikuttaisi liian paljon pelko totaalisesta epäonnistumisesta seuraamisessa. Varmuudella se vaikuttaisi myös Wiaan.

Nyt on fiilis, että toistuuko uudestaan sama mitä tapahtui Taikan kanssa... Tosin Taikan osalta pystyn sormella osoittamaan sen, missä trauma tapahtui, Wian osalta en tällä hetkellä. Harmittaa...

Nyt treenaamisessa ainakin viikon tauko ja katsellaan... Jos en SM-kisoihin lähde, saa PKjäljestäminen astua kuvaan mukaan.