Marwin aloitti agility-kisauransa ja heti napsahti 0-voitto ja eka LUVA. ONNEA!!!

Maaritin omin sanoin Marwin (ja itkuhan tätä lukiessa tuli...) 

"Marwin,arjen sankari! Treenaan paljon ja haluan menestyä kilpailuissa, mutta "Marutzellon" koulutuksen lähtökohta oli muokata pennusta yhteiskuntakelpoinen koirakansalainen/kelpo kotikoira. Arjessa "Maru" onkin vakaa ja huomaamaton. Uudet paikat, tilanteet eivät pojan mielenrauhaa hetkauta. Laumamme on suhteellisen iso (kak´s koiraa,kak`s kissaa,kani,kolme lasta ja me aikuiset). Vatipäisen koiran kanssa elämä olisi mahdotonta! Meillä on selvää, että toimeen on tultava ja yhdessä puuhastellaan.                                                                                                                                

Kaikista pehmein koira "Marwelo" ei ole. Rajat on tietyissä arjen- ja työn asioissa tehty selväksi...ja niistä pidetään kiinni. Perusluonne on avoin sosiaalinen, rohkea. Sylimyyräksi "Mauria" ei voi sanoa. Hellyyttä osoittaa, mutta kohtuudella. Tyypillinen mies: katsekkin riittää kertomaan sen tärkeimmän "rakastan".    

Olen ollut tekemisissä koirien kanssa koko elämäni. Kisakuvioitten ottaessa valtaansa, Marwinin kaltainen koira on ollut unelmani. "Mauri" on omaa luokkaansa,ainutlaatuinen! Sininen antaa aina kaikkensa ja vähä enemmän, ei petä koskaan! Suurella sydämellä,vahvalla asenteella!                                                                                                                                         

Tänäkin vuonna tulemme jatkamaan harrastuksiamme toko- ja agilitypainotteisina.Kesällä saatamme "herätellä" jonkun lajin mukaan kuvioihin. Suunnattoman ylpeä olen "lassiesta", täydellinen juuri tuollaisena kun on! ..ja mitä kasvattajaan tulee: meille paras mahdollinen, KIITOS TIINA. "

 Marwin%20agi%20LUVA1.jpg

Marwin%20kuvaus.jpg

Marwin%20ja%20lapset.jpg

KIITOS Maarit!