Lähdin tänään kannattamaan uutta seuraa ja saamaan Tiitulle hieman näyttelyharjoitusta. Messarin jälkeen kun ei olla tehty mitään sen eteen. Tiitu ei ollut ihan oma iloinen itsensä, koska sillä oli  maha sekaisin. Siitä huolimatta pikkuinen esiintyi ihan mukavasti, jaksoi seistä ja juoksikin ihan kivasti. Saatiin punainen, mutta ei sitten sijoituttu.

Ässä oli paikalla myös ja päätyi sinisten neljänneksi. Hyvä Ässä! Ensimmäinen esiintyminen tosin oli aika huimaa katsottavaa, mutta toiseen poika paransi selvästi :) Treeniä treeniä Sini, kyllä se siitä! Tulee NIIN Wia mieleen :)

Ja eilen oltiin Katjan kanssa treenaamassa tokoa. Tein Tiitulle kisaharjoituksen ja olen kyllä tyytyväinen. Virtaa oli enemmän kuin edellisellä kerralla ja hyppykin meni aika kivasti. Kokeet saa tulla :)

Tuossa aiemmin kirjoittelin pitkänkin tarinan ikävistä kommenteista, mitä ihmiset suustaan päästävät. Päätin sen sittenkin poistaa, mutta summa summarum: Toivoisin ihmisiltä (ja etenkin toisilta kasvattajilta) käytöstapoja! Jos et tykkää koirasta, se on sinun asiasi, mutta ÄLÄ MENE sitä sille koiran omistajalle sanomaan :) Minäkään en sitä tee. Tulee vain turhaa pahaa mieltä....

Ja huomenna paimentamaan :) Saa nähdä päästänkö Tiitun lampaille. Katsotaan yön yli....