Tästä se kaikki alkoi. Ensimmäinen kasvattamani pentue unelmieni koiralla. Jokainen kakaroista aivan ihana, omalla ainutlaatuisella tavallaan. Yhteistä niille kaikille mahtava ja toimiva luonne! Eikä nuo nyt niin pahalta silmäänkään näytä :) Se toki on makuasia, mutta minua ne miellyttävät. Laitan tänne uudet kuvat ja omistajien kirjoitukset omasta koirastaan, kunhan niitä saan.

ONNEA RAKKAAT SHERWOODIN SANKARIT!!!

Pennut%2020.01.2014.jpg

 

Ensin Lara

Lara%202%20v.jpg

Lara%202%20v%20naama.jpg

 

Tiwians Lady Isabella, Lara.

Meidän kaksivuotias rakkauspakkaus on yksi iso aarre. Lara on perheenjäsen, joka juoksee aina häntä heiluen ja kieli ilmaa lipoen ovelle vastaan. Lara on ensimmäinen koira, jonka äiti on itse kouluttanut. He käyvät aktiivisesti tokossa ja harrastavat sen ohella mitä äiti keksiikään, viimeisimpänä rally-toko ja tulevana keväänä kontaktikurssi. Itse harrastan Laran kanssa agilityä ja näyttelyitä.


Lara on täydellinen tyttö. Hän on ystävällinen ihmisiä kohtaan ja pusuja satelee kaikille Laraa silittäville. Myös muiden koirien kanssa Lara tulee hyvin toimeen. Kävelylenkeillä hän seuraa sivulla pyydettäessä myös ilman remmiä ja ohittaa vastaantulijat hienosti. Pienenä Lara tahtoi vetää remmissä, mutta äiti koulutti tytön periksiantamattomasti remmikäyttäytymiseen. Pentuna Lara horjahti laiturilta mereen - osasi uida hienosti rantaan, mutta ei suostunut tämän jälkeen kuin kahlailemaan. Vuoden ikäisenä Lara innostui uimisesta uudestaan, eikä enää arkaile vedessä. Lara luulee välillä olevansa lintukoira paimentamalla rantavedessä norkoilevia lokkeja rannalta käsin kokoon.


Parempaa koiraa ei olisi voinut toivoa, meidän "pikkupanda" valloittaa kaikkien sydämet. Kiitos kasvattaja Tiinalle ihanasta koirasta ja valmiudesta auttaa aina tarvittaessa! 

 

-Henna