Koska jouduin pesemään pirpanan lauantai-iltana pahan hajun takia (missä lie sontakasassa oli pyörinyt) päätin sitten extempore lähteä sunnuntaina mätsäriin Orimattilaan Megamyyntiareenalle. No muutama muukin oli sinne löytänyt. Pentuja oli 63!! Ja niitä ei oltu jaettu isoihin ja pieniin... Tuomarina toiminut naishenkilö myös antoi käsittelyä koko rahan edestä, joten kehä eteni hitaasti. Meillä numero 27.  Runo käyttäytyi tosi hienosti!. Ei mitään pelkoja ja koko ajan oli kiinnostunut ympäristöstään. Kehässä seisomiset, hampaiden katsomiset meni hyvin, mutta juoksussa väsymys ja turhautuminen purkautuivat minun pohkeeni näykkimiseen :) Ihan kuin emonsa tuossa iässä! Sininen nauha tuli.
Kun sitten tämän jälkeen kysäisin, että montako niitä pentuja olikaan (63) päätin, että me lähdemme kohti Mäntsälää. En halunnut viedä Runoa äärirajoille jaksamisen kanssa.

Paikan omistaja oli käynyt ottamassa Runosta kuvankin :) Hieno mies! Antaa tämän tilan käyttöön koiraihmisille korvauksetta :) Harvinaista... Ja muutoinkin on koiraystävällinen paikka.

Runo%20Matchshow%2020.3.2016.jpg

Sitten piipahdettiin Mäntsälässä Terhillä ja Karilla moikkaamassa Viksu- ja Mortti-kasvatteja. Ja meno oli sitten tämän kaltaista..... :)

Runo%20ja%20Mortti%2020.3.2016.jpg

Ihan kuin pentulaatikossa.... Kiitos Terhi ja Kari, että sain piipahtaa.