Olen ollut uusintalomalla noin puolitoista viikkoa. Kaikkea on tullut puuhasteltua, mutta tärkeimpänä on se että olen kaivanut Wian treenit naftaliinista. Tauko on tehnyt Wialle todella hyvää ja treenit ovat sujuneet mallikkaasti. Jopa niin mallikkaasti, että ilmo tokokokeeseen lähti jälleen. Mihin ja milloin, jääköön nähtäväksi wink

Agilityn osalta palaset pikkuhiljaa loksahtelevat kohdalleen ja ehkä vielä joskus saan sanoa "mikä hyppyongelma" Apuja olen saanut sekä Pialta että Marikalta, ISO kiitos siitä heille!

Tänään, kun ei ollut sen kummempaa tekemistä, ajoin Tuulokseen seuraamaan Hämeen kennelpiirin PM-tokokokeita. Mukavaa seurattavaa oli coolPaikalla olivat myös Sanna J ja Sanna H ja päädyimmekin Sanna J:n luokse kahville. Ihana maaseutu, rauha ja hiljaisuus! Kaunis paikka Sanna J:llä. Koiria oli paikalla kuusi ja minkäänlaista ärinää ja purinaa ei lauman kesken ollut. Wia oli yllättäen se rauhallisin tästä porukasta. Hienoa, että meillä kaikilla on koirat, jotka tulevat toimeen kaikkien kanssa. Kiitos kutsusta ja seurasta molemmille Sannoille !!

Tässä pieni kuvapläjäys... Kuvaaja Sanna Hyytiäinen














Seuraavat kuvat Sanna Jääskeläinen