Viikonloppu meni iloisesti tokon parissa, vaikken itse kisannutkaan.

Perjantaina liikkuroin viimeistelytreenit sekä Pia/Surille että Mia/Ellille. Molemmilla tosi hyvät suoritukset ja siis hyvä mieli lähteä kisaan sunnuntaina.

Lauantaina kävin katsastamassa maajoukkueen karsintakisaa, sillä ajatuksella, että näen miten uusien sääntöjen mukaan suoritukset tehdään. Olen kyllä tosi iloinen, kun entinen idari on jäänyt taakse! Uusi z-muotoinen suorituskuvio on paljon mielekkäämpi. Mutta meillä on vielä pitkä matka sinne...

Sunnuntaina sitten jännitettiin Pian ja Mian puolesta. Pia / Suri onnistui tekemään todella tasaisen suorituksen kohtuullisen tiukalle tuomarille, eikä yhtään nollausta tullut. Tuloksena VOI1 -tulos pisteillä 264 ja luokkavoitto. Hirmuisen suuret onnittelut Pialle vielä tätäkin kautta!!!!

Mia ja Elli starttasivat ensimmäistä kertaa ALO-luokassa ja tuloksena ALO1, 162 pistettä. Harmillisesti liikkeestä seisominen meni nollille perässä hiippaamisen takia. Mutta silti, isot onnittelut!!!!

AVO-luokkaa katselin myös ja totesin, ettei mulla ja Wialla olisi ollut mitään hätää. Joskus ihmetyttää, miten ihmiset lähtevät niin totaalisen keskeneräisten koirien kanssa ylipäätään kisoihin.