Taas on ollut tapahtumia edellisen päivityksen jälkeen.

Isoimpana uutisena Marwinin ja Maaritin toinen EVL1 -tulos 5.5.2016. Yhtä vaille valio :) ONNITTELUT jälleen kerran Maarit!

Samaisena päivänä olin ilmoittanut Tiitun ja Viksun Kangasniemen kaikkien rotujen "kylä"näyttelyyn. Tuonne olikin sitten ilmoittautunut liki 2000 koiraa! Tuomarina piti olla virolainen Astrid Lundava, jonka koirankäsittelystä tykkään. Harmillisesti vasta edellisenä päivänä pitkälle iltapäivän puolella tuli sähköposti, jossa ilmoitettiin Lundavan olevan viime hetkellä estynyt ja tuomariksi vaihtui Marja Talvitie. Itse en ollut ko. rouvalla ennen käynyt, harvoin arvostelee bordercollieita. Arvoinkin koko illan, lähdenkö vai en. Päätin sitten kuitenkin ajella.  Odotukset eivät olleet kovin korkealla. Vaikea ko. rouvalta on ERIä saada, joten voin olla tyytyväinen siihen, että molemmat, sekä Tiitu että Viksu saivat ERIn. Tiitu AVK1 (8 koiraa luokassa) ja Viksu AVK2, kummallekaan ei SA:ta. Talvitielle en kuitenkaan jatkossa koiriani enää vie. En ala erittelemään tässä syitä.. Erityisesti Viksun ERIstä olen todella iloinen. Komea poikahan se onkin.

Kaikkien kuvien copyright Tiina Karvonen! Kiitos Tiina.

Viksu%20liikkuu%20Kangasniemi%205.5.16.j

Viksu%20Kangasniemi%205.5.16.jpg

Tiitu%201%20Kangasniemi%205.5.16.jpg

Kangasniemellä oli törkeän kuuma! Edellisellä viikolla oli rätkinyt räntää ja mietin, että millä vaatetuksella sinne lähtisin. No sitten olikin n. 30 astetta lämmintä ja helle ei sovi minulle ollenkaan. Meinasi pumppu olla kovilla kehässä, mustissa farkuissa ja mustassa jakussa pitkähihaisen t-paidan kanssa... Esittäminenkään ei sitten sujunut niin kuin olin kaavaillut, kun happi loppui juostessa. Ja sekä Tiitu että Viksu väsyivät kuumuudessa. Onneksi oli sentään hyvää seuraa ko. näyttelypaikalla ja päästiin auringolta suojaan Tellun telttaan. Kiitos Tellu!

Kangasniemi%205.5.16%20kaveriporukka.jpg

Ajoin näyttelystä takaisin kotiin ennekkosuunnitelmista poiketen, piipahdin vain pikaisesti sukulaisia treffaamassa.

Viksun olin hakenut jo edellisenä iltana meille pesua ja siistimistä varten. On se vaan niin ihana poika! Maailman helpoin koira :) Ja ihan Tiitun kanssa ovat kaksosia siltä osin.

Olen ilmoittanut Tiitun nyt pariin muuhunkin näyttelyyn. Oli aikomus niitä ilmota useampiakin, mutta saa nyt nähdä.. Näyttelyt kun ei ole mua varten. Ostin kyllä eilen enemmän kesänäyttelyihin sopivaa vaatetusta itselleni :)

Agilitykin alkoi taas, ihanaa! Tiitulla on hienosti asiat muistissa. Katja alkoi treenaamaan Runon kanssa ja sillä tytöllä kyllä virtaa riittää. Kouluttajana iki-ihana Shanti, joka on tuttu jo AST:n ajoilta. Tiitun kanssa ollaan lisäksi I-Hah Ry:n tokon valmennusryhmässä tähtäimenä SM-kisat. Tosin eilisen treenisuorituksen perusteella ne kisat taitaa jäädä käymättä... Ei vaan syty, ei..